• image1
  • image4
  • image2
  • image3
  • image4

Καλώς ήρθατε στο SPORTCAMP!

Την πρώτη αθλητική παιδική κατασκήνωση στην Ελλάδα.

Αγαπητοί κατασκηνωτές,

Αγαπητοί γονείς,

 

Σας καλωσορίζω στην μεγάλη οικογένεια της SPORTCAMP! Εδώ, κάθε καλοκαίρι ζούμε μαζί με τους αγαπημένους μας φίλους στιγμές, που κρατάμε στην καρδιά και στο μυαλό, ως τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις για μια ζωή!

 

Νιώθω πολύ περήφανος και τυχερός, που η κατασκήνωση αυτή είναι μέρος της ζωής μου από όταν ήμουν πολύ μικρό παιδί και ο πατέρας μου, Τάσος Καραβούλης, ήταν Αρχηγός της κατασκήνωσης, έχοντας την μητέρα μου Σοφία στο πλευρό του. Ως κατασκηνωτής και στην συνέχεια ως ομαδάρχης και τελικά σαν Αρχηγός της SPORTCAMP είδα και έζησα πολλές αλλαγές τα τελευταία σχεδόν 35 χρόνια. Εκείνο όμως το οποίο δεν άλλαξε είναι  το αίσθημα ευθύνης μας απέναντι στους γονείς που μας εμπιστεύονται κάθε καλοκαίρι  τα παιδιά τους και το όραμά μας για μια κατασκήνωση πρότυπο, με συναρπαστικά προγράμματα, ικανά στελέχη με αγάπη για τα παιδιά και τον αθλητισμό, σύγχρονες και πλήρεις εγκαταστάσεις!

 

Και τα καταφέραμε! Η SPORTCAMP σήμερα, είναι μια κατασκήνωση με πιστούς φίλους που απολαμβάνουν κάθε καλοκαίρι, μοναδικά στο είδος τους προγράμματα αθλητισμού, περιπέτειας και ατελείωτης καλοκαιρινής διασκέδασης! Καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια δεμένη ομάδα, άξιων στελεχών που σχεδιάζουν και υλοποιούν τα προγράμματα των κατασκηνωτών μας, αλλά παράλληλα αγκαλιάζουν τα παιδιά, και τους βοηθούν να κτίσουν την αυτοπεποίθησή τους και να απολαύσουν ένα καλοκαίρι γεμάτο με νέες συναρπαστικές εμπειρίες.

 

Και εμείς, η οικογένεια Καραβούλη , πάντοτε κοντά στην  καθημερινότητα των κατασκηνωτών μας, βλέπουμε το όνειρο να συνεχίζεται και κάθε χρόνο να εξελίσσεται με τον πιο όμορφο τρόπο!

 

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να το ζήσουμε μαζί!  

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας,

Σπύρος Καραβούλης

 

 

image description

Testimonials

Τι λένε οι αγαπητοί μας campers!
  • "Με λένε Φάνη Τ. Περνάω τέλεια στην κατασκήνωση και είμαι 9 χρονών. Εγώ είμαι τυχερός γιατί εσείς δουλέυετε."

  • "Με λένε Γιάννη Β. και πιο πολύ μου άρεσαν στα SPY GAMES με τα laser"
image description

Download Brochure

Για να το διαβάστε όποτε θέλετε
pdf αρχείο
2,5MB
κατεβάστε το
ΕΔΩ

 

image description

Sportcamp & facebook

Ελάτε στο fun page, κάντε like!