+30 27440 66860

make a request

2019 LOUTRAKI EASTER VOLLEYBALL CUP

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το αθλητικό κέντρο SPORTCAMP διοργανώνει το Loutraki Easter Volleyball Cup 2019, ένα μοναδικό τουρνουά για ομάδες ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ 

ΕΝΑΡΞΗ: Τετάρτη 1 Μάϊου 2019

ΛΗΞΗ: Παρασκευή 3 Μάϊου 2019

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: γεννηθείσες από την 01.01.2004 και έπειτα

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: γεννηθείσες από την 01.01.2002 και έπειτα

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: γεννηθέντες από την 01.01.2004 και έπειτα

ΠΑΙΔΕΣ:  γεννηθέντες από την 01.01.2002 και έπειτα

 

ΓΗΠΕΔΟ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα κλειστά γυμναστήρια των εγκαταστάσεων του SPORTCAMP και στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου ‘’Γ. Γαλανόπουλος‘’ (εφόσον χρειαστεί).

 

ΔΙΑΜΟΝΗ

Η διαμονή των ομάδων θα γίνει στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP σε ομαδικούς κοιτώνες (12 - 16 κρεβατιών) που διαθέτουν WC, A/C.

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ -ΣΤΟΧΟΙ

Το  αγωνιστικό σύστημα του camp αποσκοπεί  στον όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό παιχνιδιών  για την κάθε ομάδα και στις 4 κατηγορίες  αγοριών και κοριτσιών  ώστε κάθε αθλητής/τρια να έχει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής μέσα από τον αριθμό των παιχνιδιών.Κατ’ αυτόν τον τρόπο ακόμη, οι προπονητές μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα για τις ομάδες τους δοκιμάζοντας συστήματα και πραγματοποιώντας ισάξιο μοίρασμα ρόλων και συμμετοχής σε όλους τους αθλητές/τριες. Ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων θα δημιουργηθεί αντίστοιχη μορφή πρωταθλήματος (π.χ. 6 ομάδες πρωτάθλημα όλοι μεταξύ τους και κατάταξη μέσω βαθμολογίας). Στην περίπτωση συμμετοχής παραπάνω ομάδων θα δημιουργηθούν όμιλοι, οπού οι 2 πρώτοι κάθε ομίλου παίζουν final4 και οι υπόλοιποι αγώνες κατάταξης και στο τέλος θα βγαίνει η συνολική κατάταξη.

 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι ομάδες θα σιτίζονται στο εστιατόριο του SPORTCAMP (self-service standard menu).

 

ΕΠΑΘΛΑ

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά και βεβαιώσεις συμμετοχής.

Στις νικήτριες ομάδες θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια. Παράλληλα θα υπάρχουν και βραβεύσεις αθλητών-τριών, όπως MVP, καλύτερος επιθετικός, καλύτερος υποδοχέας, καλύτερος μπλοκέρ, καλύτερος πασαδώρος. Για την ανάδειξη των ΜVP θα γίνεται  ψηφοφορία από τους  προπονητές των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο camp. Επίσης, οι βραβεύσεις των αθλητών-τριών  θα γίνονται από καταξιωμένους αθλητές- προπονητές του χώρου.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναλυτική Παρουσίαση 2019 Loutraki Easter Volleyball Cup

ΔΕΣ ΕΔΩ

INFO PACK

Όλες οι λεπτομέρειες

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

REGISTRATION FORM

Φόρμα Εγγραφής στη διοργάνωση

ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΕΔΩ

SCHEDULE

Το πρόγραμμα των αγώνων

ΔΕΣ ΕΔΩ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1η Αγωνιστική ημέρα

Μάθε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

2η Αγωνιστική ημέρα

Μάθε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μάθε περισσότερα