+30 27440 66860

make a request

ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "2018 LOUTRAKI CHRISTMAS VOLLEYBALL CUP"

ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "2018 LOUTRAKI CHRISTMAS VOLLEYBALL CUP"

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά το Loutraki Christmas Volleyball Cup – Κορασίδων και  Παγκορασίδων, με τη συμμετοχή διακεκριμένων συλλόγων και ομάδων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και την πολύτιμη υποστήριξη της ΕΟΠΕ. Το SPORTCAMP στηρίζει την ανάπτυξη του βόλεϊ στην Ελλάδα, διοργανώνοντας Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά Τουρνουά Βόλεϊ στις εγκαταστάσεις του, δίνοντας την ευκαιρία στις αναπτυσσόμενες αθλήτριες πετοσφαίρισης να εξασκηθούν στο αγαπημένο τους άθλημα συμμετέχοντας σε τουρνουά υψηλών προδιαγραφών τόσο από πλευράς διοργάνωσης, την οποία αναλαμβάνει το Αθλητικό Τμήμα του SPORTCAMP, τόσο και από πλευράς εγκαταστάσεων. Το γεγονός ότι η ΕΟΠΕ έχει επιλέξει το SPORTCAMP και τις εγκαταστάσεις του ως επίσημο προπονητικό της κέντρο πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο αυτών.

Στο αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης, τα αποτελέσματα ανά κατηγορία διαμορφώθηκαν ως εξής:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Στον ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ η ομάδα ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2 κέρδισε την ομάδα ΓΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ κατακτώντας το Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία.

Ο Μεγάλος Τελικός στις ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ήταν συναρπαστικός με τελική νικήτρια την ομάδα του ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ με 2-1 σετ απέναντι στην ομάδα ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Στον ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ η  ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2 επικράτησε έναντι στην ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, κατακτώντας το Χάλκινο Μετάλλιο

Στον  ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ στις ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ, η ομάδα του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1 επικράτησε απέναντι στην ΠΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΜΕ 2-1 ΣΕΤ και κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο της κατηγορίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 2018 LOUTRAKI CHRISTMAS VOLLEYBALL CUP