+30 27440 66860

make a request

FLOWER OF INCLUSION

FLOWER OF INCLUSION

Την Παρασκευή 26/05, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Έναρξης της εκδήλωσης "Flower of Inclusion"!

Ο σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Τζούντο διοργανώνει μια άψογη αθλητική συνάντηση για αθλητές Judo ΑΜΕΑ από όλο τον κόσμο, υπό την αιγίδα της διεθνής επιτροπής  «Special Needs Judo International» (SNJI) και του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγ.Θεοδώρων. Η διοργάνωση υλοποιείται στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP.

Την έναρξη των αγώνων κύρηξε ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγ. Θεοδώρων, κ. Γεώργιος Γκιώνης ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής/Τομεάρχης Αθλητισμού της Ν.Δ., κ. Άννα Καραμανλή, οι γραμματείς των Πρεσβειών Ιαπωνίας και Ρωσίας, ο Αρχιμανδρίτης Αρκάδιος εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Κορινθίας Διονύσιο, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τουρισμού, Πολιτισμού  του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγ. Θεοδώρων, κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μαριλένα Σούκουλη, ο κ. Τάσος Γκιολής εκ μέρους του Δήμου Ξυλοκάστρου και μέλη της Διεθνούς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν 73 Αθλητές, 27 Προπονητές και 20 συνοδοί από 6 συνολικά χώρες!
Νορβηγία   Σουηδία   Φινλανδία
Ελβετία   Ρουμανία Ελλάδα

Μετά το πέρας του τελετουργικού της έναρξης, αθλητές και συνοδοί διασκέδασαν συμμετέχοντας σε masterclass παραδοσιακών Ελληνικών χορών υπό την επιμέλεια τοπικού χορευτικού γκρουπ.