+30 27440 66860

make a request

Η SPORTCAMP Α.Ε. ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Η SPORTCAMP Α.Ε. ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

 

Την Κυριακή 03/12/2017 ο αθλητικός όμιλος Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ παρέθεσε συνέντευξη τύπου με σκοπό την Επίσημη Παρουσίαση του Μεγάλου Χορηγού του ομίλου για τη σεζόν 2017-2018, την SPORTCAMP Α.Ε.  Στην συνέντευξη τύπου που παρατέθηκε στο Δημοτικό Γυμναστήριο Λουτρακίου Γ.ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, στην αίθουσα V.I.P. παρόντες ήταν o Πρόεδρος του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, κ. Χαράλαμπος Γεωργίου, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της SPORTCAMP Α.Ε., κ. Σπύρος Καραβούλης, η Marketing Director του Ομίλου SPORTCAMP, κ. Μαριάννα Νάνου, η Διοίκηση του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, πληθώρα εκπροσώπων τοπικών Μ.Μ.Ε. και οι αθλήτριες της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του Ποσειδώνα, καθώς η συνέντευξη τύπου παρατέθηκε λίγο πριν την έναρξη του σημαντικού αγώνα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – Α.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

O Πρόεδρος του ΑΟ Ποσειδώνα κ. Χαράλαμπος Γεωργίου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της SPORTCAMP, κ. Σπύρο Καραβούλη, τονίζοντας πως η συνεισφορά του επί σειρά ετών είναι ηθική και υλική.  Με τη σειρά του ο κ. Σπύρος Καραβούλης υπογράμμισε πως η εταιρεία του στέκεται πάντα στο πλευρό όλων των συλλόγων της περιοχής και ιδιαίτερα του Ποσειδώνα, η προσφορά του οποίου στον αθλητισμό είναι πολύτιμη για την τοπική κοινωνία. H Διευθύντρια Μάρκετινγκ του Ομίλου SPORTCAMP, κ. Μαριάννα Νάνου, τόνισε την αξία του θεσμού της χορηγίας και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μεγάλων εταιρειών στην περιοχή, ευχαρίστησε τον κ. Γεωργίου για τη συνεργασία και την αναγνώριση της προσφοράς τους και ανακοίνωσε την αναγνώριση των εγκαταστάσεων της SPORTCAMP, ως Επίσημο Προπονητικό Κέντρο της ΕΟΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης), γεγονός που προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα και στην συνεργασία του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου με την SPORTCAMP. 

Η συνέντευξη τύπου ολοκληρώθηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα. O Πρόεδρος του ΑΟ Ποσειδώνα κ. Χαράλαμπος Γεωργίου δώρισε στον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της SPORTCAMP, κ. Σπύρο Καραβούλη, τιμητικό κάδρο  με την φανέλα του Ποσειδώνα και όλοι οι συμμετέχοντες έσπευσαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα που έληξε νικηφόρα για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ καθώς επικράτησε με 3-2 σετ απέναντι στην ομάδα Α.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.