+30 27440 66860

make a request

INTERSPORT SOCCER CHALLENGE 2017

INTERSPORT SOCCER CHALLENGE 2017

 

Το συναρπαστικό τουρνουά mini soccer INTERSPORT SOCCER CHALLENGE 2017 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Μετά από μια ποδοσφαιρική περιπέτεια διάρκειας 6 μηνών, με περισσότερες από 540 ομάδες και πάνω από 4800 φίλους του mini soccer να παίρνουν μέρος, μόνο οι 32 καλύτερες ομάδες κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου SPORTCAMP.  

Οι ομάδες, μετά από κλήρωση, χωρίστηκαν σε ομίλους και διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την διεκδίκηση του μεγάλου δώρου της διοργάνωσης. Η πρωταθλήτρια ομάδα κέρδισε Δωροεπιταγή €3.000,00 από την ADIDAS Hellas και ένα ταξίδι στην Κύπρο για να παρακολουθήσει live τον αγώνα ΚΥΠΡΟΣ – ΕΛΛΑΔΑ για τα προκριματικά του μουντιάλ! Το σημαντικό αυτό δώρο  προσέφερε ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, η ADIDAS, ενώ αναμνηστικά σε όλες τις ομάδες μοιράστηκαν τόσο από την Intersport όσο και από την Adidas.

Όσοι παρακολούθησαν ή έζησαν το τριήμερο της τελικής φάσης 9-11/6 απόλαυσαν υπέροχες ποδοσφαιρικές στιγμές, πανέμορφα γκολ και δυνατά παιχνίδια με την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο στα προκριματικά ,στους ημιτελικούς και τελικούς.

Οι περσινοί πρωταθλητές «AC ΜΑΖΙ 1996» κατάφεραν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους με αποτέλεσμα να επικρατήσουν στον τελικό επί της ομάδας από τον Αγ. Ιωάννη Ρέντη «FAIR PLAY» με 4-2.  Έτσι κατάφεραν και έκαναν το Back to Back. Ενώ οι αντίπαλοί τους αξίζει να υπερηφανεύονται για την υπέροχή πορεία που έκαναν στην 7η κατά σειρά συμμετοχή τους στην τελική φάση και 2η στο τελικό της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες είχαν αποκλείσει στα ημιτελικά τους «LIVING YAGHT» από την Πυλαία Θες/νίκης και «ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ» από το Ρεντη.  Η ομάδα της Θεσ/νίκης κατέκτησε την 3η θέση επικρατώντας με 5-0 το κουρασμένων από τα πολλά παιχνίδια αντιπάλων τους.

Με τις καλύτερες αναμνήσεις του INTERSPORT SOCCER CHALLENGE 2017, ανανεώνουμε το ποδοσφαιρικό μας ραντεβού για το 2018!