+30 27440 66860

make a request

SILVER AWARD για το SPORTCAMP!

SILVER AWARD για το SPORTCAMP!

Sportcamp Βραβείο Αθλητικού Marketing Μαριάννα Νάνου

 

Το Silver Award στα SPORTS MARKETING AWARDS 2017 και συγκεκριμένα στην κατηγορία ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ AGENCY / SPORT BRAND κατέκτησε το Κέντρο Αθλητικής Προετοιμασίας SPORTCAMP για τη  νέα του ιστοσελίδα www.sportcamp.gr!

Πρόκειται για μία μεγάλη διάκριση με πολλαπλάσια αξία, καθώς αποδεικνύει έμπρακτα την τεχνογνωσία που κατέχει το SPORTCAMP στο αθλητικό marketing, γεγονός που του επιτρέπει να στέκεται επάξια μεταξύ των «μεγάλων παικτών» της αγοράς του αθλητισμού σε όλη την Ελλάδα.  Κορυφαία αθλητικά σωματεία (Παναθηναϊκός Superfoods, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κ.α.), εταιρείες (ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Wind, Τράπεζα Πειραιώς, LG, Coca-Cola, κ.α.), αθλητικά events με παγκόσμια απήχηση (Κλασσικός Μαραθώνιος Αθηνών, Spetses Mini Marathon, Navarino Challenge κ.α.), η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ του 1987  και τέλος ισχυρά Sports Brands (Adidas, Holmes Place, κα) ήταν ανάμεσα στους νικητές των βραβείων, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στη διάκριση αυτή. Τέλος, η κριτική επιτροπή των βραβείων περιλάμβανε μεταξύ άλλων Ολυμπιονίκες Αθλητές, Ακαδημαϊκούς, Διευθυντικά Στελέχη αθλητικών οργανισμών ενώ Πρόεδρος αυτής ήταν ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, επιλογή που συμβολίζει την εγκυρότητα και την αδιαμφισβήτητη σπουδαιότητα των βραβείων.  

Την εκδήλωση χαιρέτισαν σπουδαίες προσωπικότητες του αθλητισμού μεταξύ των οποίων ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Το έργο για το οποίο έθεσε υποψηφιότητα και εντέλει βραβεύτηκε το SPORTCAMP είναι η δημιουργία της νέας ιστοσελίδας του κέντρου www.sportcamp.gr.

Το έργο αποτελεί συνεργασία του Τμήματος Marketing του SPORTCAMP με τη διαφημιστική εταιρεία MULLENLOWE Athens, η οποία επελέγη με γνώμονα τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει και την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο.

Το Silver Award αποτελεί σπουδαία επιβράβευση για το Τμήμα Marketing του SPORTCAMP, που στην παρούσα σύστασή του διανύει το δεύτερο χρόνο ζωής, η στρατηγική του οποίου έχει ως κύριο άξονά της τον εκσυγχρονισμό των εργαλείων επικοινωνίας του ομίλου μέσω της πλήρους υιοθέτησης και αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών.  

Στην Τελετή Απονομής των Sports Marketing Awards που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουλίου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, το βραβείο παρέλαβε η Marketing Director του Ομίλου SPORTCAMP, Μαριάννα Νάνου.

Μία χρονιά πριν το 2018, την Επετειακή χρονιά που σηματοδοτεί τα 40 Χρόνια Λειτουργίας του κέντρου, το SPORTCAMP αποδεικνύει τη διαχρονική του αξία σε Πανελλαδικό επίπεδο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ SPORTS MARKETING AWARDS 2017