+30 27440 66860

make a request

ETU Triathlon European Cup & Mediterranean Championships 2014

ETU Triathlon European Cup & Mediterranean Championships 2014

18 -19 Οκτωβρίου 2014, Λουτράκι

 

Στις 18 & 19 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο και το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Τριάθλου «2014 Loutraki ETU Triathlon European Cup & Mediterranean Championship». Το SPORTCAMP ήταν ο φορέας υλοποίησης της μεγαλύτερης διοργάνωσης τριάθλου που έγινε στην Ελλάδα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας του 2004 και η οποία πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Λουτρακίου και έδρα του ομίλου. Στους αγώνες έλαβαν μέρος 150 αθλητές και αθλήτριες από 22 χώρες, μεταξύ των οποίων Νορβηγία,  Μ. Βρετανία, Αυστρία, Γαλλία, Ισραήλ, Ιταλία, Δανία, Ολλανδία, Γερμανία, Κροατία, Τουρκία, Σλοβακία, Τσεχία και Ελλάδα.

Η διοργάνωση είχε καταγραφεί στο επίσημο ημερολόγιο αγώνων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (ITU) και έτσι συγκέντρωσε το ενδιαφέρον μερικών εκ των βασικών πρωταγωνιστών του επίπονου όσο και συναρπαστικού αυτού Ολυμπιακού αθλήματος. Το γεγονός μάλιστα ότι η διοργάνωση ήταν βαθμολογούμενη, είχε χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ενώ φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μια από τις ωραιότερες λουτροπόλεις της, αύξησε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινότητας Τριάθλου.

Ο Όμιλος SPORTCAMP ανέλαβε τη συνολική διοργάνωση και διαχείριση του event, τόσο στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο τουριστικό.

Στο αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης, το έμπειρο προσωπικό του SPORTCAMP στο άθλημα του Τριάθλου, σχεδίασε τις διαδρομές του αγώνα σε θάλασσα και ξηρά, ενώνοντας 2 πόλεις το Λουτράκι και την Κόρινθο και συμπεριλαμβάνοντας τη διάσχιση της γέφυρας του Ισθμού Κορίνθου, μία ομολογουμένως εντυπωσιακή προσθήκη στη διαδρομή, ειδικά για τους αθλητές του εξωτερικού.

Στο τουριστικό σκέλος της διοργάνωσης, ο Όμιλος SPORTCAMP παρείχε πλήρεις υπηρεσίες διαμονής, διατροφής και μετακίνησης αθλητών και συνοδών από την άφιξη έως και την αναχώρησή τους από την Ελλάδα.

 

ETU Triathlon European Cup & Mediterranean Championships 2014 Επιλογές Φωτογραφιών

MEDIA GALLERY

ETU Triathlon European Cup & Mediterranean Championships 2014

VIEW MORE