+30 27440 66860

make a request

Hellenic Company Sport Games

Το SPORTCAMP Φορέας Υλοποίησης των Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού.

Η μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση εργασιακού αθλητισμού σε όλη την Ελλάδα, οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, διοργανώνονται κάθε χρόνο τον Οκτώβρη με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιριών και οργανισμών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το SPORTCAMP έχοντας πολυετή εμπειρία στην διοργάνωση απαιτητικών, επίσημων αθλητικών διοργανώσεων, ανέλαβε την υλοποίηση των αγώνων, με σκοπό την περαιτέρω εξέλιξή τους σε μια διοργάνωση διεθνών προδιαγραφών! Διοργανωτής των αγώνων Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (Hellenic Organization for Company Sport & Health), ένας μη κερδοσκοπικός φορέας με σκοπό τη βελτίωση της υγείας των εργαζομένων, μέσα από αθλητικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές ενέργειες στο πλαίσιο του εργασιακού περιβάλλοντος με τη συμμετοχή εργαζομένων από επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αποτελεί αναγνωρισμένο μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS), καθώς και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (WFCS) και δραστηριοποιείται, υπό την αιγίδα τους, κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.

Ως επίσημος φορέας υλοποίησης, ο όμιλος SPORTCAMP διαχειρίζεται συνολικά το event παρέχοντας υπηρεσίες αθλητικής διοργάνωσης σε 9 διαφορετικά αθλήματα - 4 ομαδικά και 5 ατομικά- καθώς και επιπλέον υπηρεσίες τουριστικού χαρακτήρα με δημιουργία και διάθεση ταξιδιωτικών πακέτων για συμμετέχοντες από το εξωτερικό.

 

Hellenic Company Sport Games 2017 Επιλογή Φωτογραφιών

MEDIA GALLERY

Hellenic Company Sport Games 2017

VIEW MORE