+30 27440 66860

make a request

Loutraki Global Volleyball Cup

Το ετήσιο ραντεβού των απανταχού βετεράνων του αθλήματος του βόλεϊ!

Το Loutraki Global Volleyball Cup είναι μια διοργάνωση που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση με φορέα υλοποίησης τον όμιλο SPORTCAMP. Κάθε καλοκαίρι, κορυφαίοι βετεράνοι αθλητές του βόλεϊ δημιουργούν τις Εθνικές Ομάδες Βετεράνων Βόλεϊ των χωρών τους και συμμετέχουν στη διοργάνωση. Το Loutraki Global Volleyball Cup φέρνει κοντά αθλητές βόλεϊ που έχουν διακριθεί τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο έχοντας συμμετοχές σε κορυφαίους συλλόγους του αθλήματος και στις Εθνικές Ομάδες των χωρών τους, αρκετοί εκ των οποίων έχουν αναπτύξει μακροχρόνιες σχέσεις και φιλίες ως συναθλητές ή αντίπαλοι στα παρκέ των μεγάλων, επίσημων διοργανώσεων βόλεϊ σε παγκόσμιο επίπεδο!

Το 2017, η διοργάνωση αυξήθηκε εντυπωσιακά από πλευράς συμμετοχών καθώς για πρώτη χρονιά συγκέντρωσε Εθνικές Ομάδες Παλαιμάχων Βόλεϊ από συνολικά 13 χώρες από όλο τον κόσμο - Βραζιλία, Καναδάς, Γερμανία, Ελβετία, Ελλάδα, Η.Π.Α., Ισραήλ, Ιταλία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σουηδία.

Ο όμιλος SPORTCAMP, διοργανωτής και φορέας υλοποίησης του Loutraki Global Volleyball Cup, παρουσιάζει κάθε χρόνο μια άψογη διοργάνωση που συνδιάζει έντονο αθλητικό συναγωνισμό με διακοπές στην Ελλάδα.

Τις τεχνικές λεπτομέρειες της διοργάνωσης αναλαμβάνει το το Κέντρο Αθλητικής Προετοιμασίας SPORTCAMP ενώ τη δημιουργία και τη διαχείριση των ταξιδιωτικών πακέτων αναλαμβάνει το SPORT TRAVEL. Το αποτέλεσμα είναι μια ολοκληρωμένη, πλήρης εμπειρία για τους συμμετέχοντες αθλητές, τους προπονητές και τους συνοδούς τους.

Loutraki Global Volleyball Cup Επιλογή Φωτογραφιών

MEDIA GALLERY

Loutraki Global Volleyball Cup

VIEW MORE