+30 27440 66860

make a request

Εντυπωσίασε το 1ο Powerman Greece στο Λουτράκι

Εντυπωσίασε το 1ο Powerman Greece στο Λουτράκι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 η μεγαλύτερη διοργάνωση run/bike/run που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην χώρα μας, το “PowermanGreece 2019” υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, της I.P.A. (International Powerman Association.), της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Π.Ε. Κορινθίας & ”Mythical Peloponnese”), του Υπουργείου Τουρισμού και του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου.

Στην ClassicDistance, που περιελάμβανε 10χλμ τρεξίματος, 60χλμ ποδηλασίας  και 10χλμ τρεξίματος ξεχώρισαν στους Elite Men ο Βέλγος Seppe Odeyn, ο Michelle Paone από το Λιχτενστάιν και ο Γάλλος Thibaut Lecras, ενώ στις Elite Women η Ελβετίδα Melanie Maurer, η Ελληνίδα Ντενίζ Δημάκη και η Σλοβάκα Kristina Nec-Lapinova. Στα Age Group  εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Φιλανδής Noora Honkala.

Από Έλληνες Elite, πρωταγωνίστησαν ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου, ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης και ο Σταμάτης Ρώμας. Στα Age Group ξεχώρισε ο Αλέξανδρος Μπενέκος.

Στις γυναίκες εκτός από τη Δημάκη ξεχώρισαν οι Αναστασία Τσουρουκτζή και Σαμπρίνα Τβις, ενώ από τις ομάδες σκυταλοδρομίας η ομάδα της Energy Races με τους Χαρά Σκουλαρίκη και Γιάννη Μαριόλα.

Στην ShortDistance, που περιελάμβανε 5χλμ τρεξίματος, 30χλμ ποδηλασίας και 5χλμ τρεξίματος, ξεχώρισε στους άντρες ο Πολωνός Marek Barczewski, ο νεαρός Λούης Γούντγκεητ και ο Μανούσος Βιζυράκης, ενώ στις γυναίκες η Κατερίνα Σάπαρη, η Νιόβη Κουβαρά και η Ευστρατία Παπαδοπούλου. Από τις ομάδες σκυταλοδρομίας ξεχώρισε η ομάδα Vitex – Alfa με τους Χρήστο Παπαϊωάννου, Βασίλης Γιαννιώση και Ευθύμιο Κωλέτση.

Η μέρα έκλεισε εντυπωσιακά με τις διαδρομές των Powerkids όπου συμμετείχαν πάρα πολλά παιδιά.

Να σημειωθεί πως καθ’ όλη τη διάρκεια της επίπονης προσπάθειας των αθλουμένων, υπήρχαν τρία ασθενοφόρα με εκπαιδευμένο προσωπικό, σε καίρια σημεία κατά τη διαδρομή, έτοιμα να δράσουν αμέσως εάν υπήρχε η οποιαδήποτε ανάγκη. Παρόν ήταν και το επιτελείο του Καρδιομεταβολισμού με τον γιατρό Ελευθέριο Κολομτσά, να είναι έτοιμος να παρέχει τις πρώτες βοήθειες ανά πάσα στιγμή.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης ήταν το το Φυσικό μεταλλικό νερό "Βίκος", η Argos Security, η Alpha Communications (RunningNews.gr , trinews.gr, Runster.gr ,  FitnessPulse.gr), η εταιρία τριαθλητικής-ποδηλατικής ένδυσης Pearl Izumi,  η εταιρία ενεργειακών συμπληρωμάτων High5, το ποδηλατικό κατάστημα Top Cycles στο σέρβις, το ιατρικό κέντρο Καρδιομεταβολισμός, το αθλητικό κέντρο Sport Camp Loutraki, η Ολυμπία Οδός, η Camelbak, η Fitness Motivation Hellas.

Η διοργανωση ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους οσους συνέβαλαν στην επιτυχια του 1ου Powerman Greece και ειδικά στις εθελοντικές ομάδες του Λουτρακίου και των γύρω περιοχών.

Ραντεβού του χρόνου για ένα ακόμα πιο δυνατό Powerman Greece 2020!

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο της διοργάνωσης εδώ:

https://youtu.be/pJF_L2ZCFyY

Πολλές φωτογραφίες θα βρειτε σστη σελιδα μας στο facebook:

https://www.facebook.com/PowermanGreece/

Ολοι οι συμμετέχοντες θα βρουν τις προσωπικές του φωτογραφιες εδώ:

https://www.energyphotos.gr/2019/Multisports/Powerman-Greece