+30 27440 66860

make a request

Η Ε.Ο.ΠΕ. για το SPORTCAMP

Η Ε.Ο.ΠΕ. για το SPORTCAMP

Το Κέντρο Αθλητικής Προετοιμασίας SPORTCAMP αποτελεί επίσημο Προπονητικό Κέντρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Ε.Ο.ΠΕ. καθώς οι πλήρεις, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του έχουν κριθεί ιδανικές για την υλοποίηση των ιδιαίτερα απαιτητικών αθλητικών προετοιμασιών των Εθνικών Ομάδων Βόλλεϊ με σκοπό την επιτυχημένη συμμετοχή και πρόκρισή τους σε Πανευρωπαϊκές και Διεθνείς διοργανώσεις.

Τον Δεκέμβριο του 2017, το SPORTCAMP φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του την πολυήμερη αθλητική προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Βόλλεϊ Παίδων (U18), η οποία πραγματοποιήθηκε ενόψει των προκριματικών αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξήχθησαν στην χώρα μας 5-7 Ιανουαρίου 2018.

Η αθλητική προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Παίδων κρίθηκε από την Ε.Ο.ΠΕ. ως εξαιρετικά επιτυχημένη καθώς η συνολική παρουσία και οι επιδόσεις της Εθνικής Ομάδας Παίδων σε συνδυασμό με την πρόκριση της ομάδας στην Τελική Φάση της διοργάνωσης τον ερχόμενο Απρίλιο στο Λουξεμβούργου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. με ευχαριστήρια επιστολή του εξήρε την συμβολή του SPORTCAMP στην προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την συνολικά άριστη συνεργασία.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κείμενο της επιστολής