+30 27440 66860

make a request

INTERSPORT SOCCER CHALLENGE

Το INTERSPORT Soccer Challenge επιστρέφει για 7η συνεχή χρονιά!

Το INTERSPORT Soccer Challenge ξεκινά με σκοπό να χαρίσει για ακόμα μία χρονιά μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές έντασης και χαράς στους οπαδούς του αθλήματος. Πρόκειται για ένα πανελλήνιο τουρνουά που απευθύνεται σε ερασιτέχνες fans του ποδοσφαίρου και αποτελείται από μία σειρά οργανωμένων αγώνων 5x5 που πραγματοποιούνται σε συνεργαζόμενα αθλητικά κέντρα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή απευθείας στα συνεργαζόμενα κέντρα, τα οποία και θα συντονίσουν τους αγώνες της προκριματικής φάσης.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις ως εξής:

Α’ Φάση:
Στην προκριματική φάση, η οποία θα ολοκληρωθεί έως 31/05/2017, ομάδες από κάθε club ποδοσφαίρου θα αγωνιστούν με το σύστημα ένας εναντίων όλων, προκειμένου να οδηγηθούν στην τελική φάση.

Β’ Φάση: 09-11  Ιουνίου 2017
Στην τελική φάση, οι νικήτριες ομάδες κάθε ομίλου που προκρίθηκαν θα αγωνιστούν για τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας σε έναν τριήμερο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 09-11 Ιουνίου 2017 στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου SPORTCAMP στο Λουτράκι. Στα πλαίσια της τελικής φάσης στο SPORTCAMP θα προσφέρονται δωρεάν διαμονή σε 8κλινους κοιτώνες, ημιδιατροφή και συμμετοχή στους αγώνες.

Διοργανωτής του Πανελληνίου τουρνουά INTERSPORT Soccer Challenge 2017, είναι η INTERSPORT, η οποία έχει ως όραμα να φέρει τον αθλητισμό κοντά στους ανθρώπους διοργανώνοντας πολλά αθλητικά event υψηλών προδιαγραφών!

Χρυσός χορηγός του τουρνουά είναι η Adidas, που στηρίζει για ακόμα μια χρονιά το τουρνουά δίνοντας πλούσια δώρα στις 3 πρώτες νικήτριες ομάδες.

Δώρα Νικητών:

Η 1η Νικήτρια Ομάδα θα κερδίσει μία δωροεπιταγή 3.000€ για εξαργύρωση αθλητικού εξοπλισμού αdidas από τα καταστήματα INTERSPORT, προσφορά της adidas . Επίσης θα τους δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά των αγώνα μεταξύ Ελλάδας – Κύπρου στις 07/10.

Η 2η & 3η Νικήτρια Ομάδα θα κερδίσει ποδοσφαιρικά προϊόντα, προσφορά της Adidas.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στα συνεργαζόμενα αθλητικά κέντρα ή στο 27440-23999, καθώς επίσης στο ακόλουθο email: intersportevents@sportcamp.gr

INTERSPORT SOCCER CHALLENGE 2017

Τελικά Αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ