+30 27440 66860

make a request

TSM PRO SOCCER CAMP

TSM PRO SOCCER CAMP

17-23/6/2018

Ηλικιακές Κατηγορίες:
Αθλητές ( Αγόρια κ Κορίτσια) που έχουν γεννηθεί μεταξύ των ετών 2001  και 2011

Προπονητές Camp: 

1.   Mark Huis In't Veld  : Εισηγητής και Head Coach της TOTAL SOCCER METHOD ενώ παράλληλα είναι και ο CEO της Total Soccer Network.          

2.  Πέτρου Σωκράτης : Εκπρόσωπος της TSM στην Ελλάδα και προπονητής της ομάδας ΑΟ ΛΟΥΤΡΆΚΙ       

3. Σχολή Τερματοφυλάκων Μουκέας

Δώρα/ Έπαθλα:      Sport Kit Προπονήσεων , Αναμνηστικό δίπλωμα και φύλλο αξιολόγησης

Οφέλη Συμμετεχόντων:  

Το camp απευθύνεται τόσο σε ποδοσφαιριστές/τριες όσο και σε τερματοφύλακες οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να να βελτίωθούν στους τομείς της ατομικής τεχνικής και τακτικής κατάρτισης  και τα πάρουν ΄'ολα εκείνα τα εφόδια ώστε να μπορούν να ανταπαξέλθουν στις ανάγκες που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Περιγραφή Διοργάνωσης:

Kατά το διάστημα 17 Ιουνίου - 23 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί  το TSM PRO Soccer Camp στο SPORTCAMP.
Το TSM PRO Soccer Camp  σχεδιάζεται και υλοποιείται σε συνεργασία με την TOTAL SOCCER METHOD και  διπλωματούχους προπονητές της Ε.Π.Ο. Η TOTAL SOCCER METHOD (http://www.totalsoccermethod.com) είναι μία ολοκληρωμένη και δυναμική σε τρόπο προπόνηση ποδοσφαίρου κατάλληλη για συλλόγους, ομάδες, παίκτες και προπονητές όλων των ηλικιών και ικανοτήτων. Η TSM εστιάζεται σε όλες τις πτυχές της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου, κατάρτιση και καθοδήγηση. Το camp επιμελείται ο εισηγητής και Head coach της TOTAL SOCCER METHOD, CEO της Total Soccer Network υπεύθυνος των ακαδημιών της VVV-Venlo και καθηγητής προπονητών της KNVB (Βασιλικής Ολλανδικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας) κ. Mark Huis In't Veld.  Επίσης, to 2018 για πρώτη χρονιά θα διεξαχθεί και προπονητικό camp τερματοφυλάκων το οποίο θα επιμελειθεί η Σχολή τερματοφυλάκων Μουκέας (Μ3) σε συνεργασία με την TSM.

Περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ. Επικοινωνίας : 27440 23999, 27440 66860

TSM PRO SOCCER CAMP INFO PACK

Όλες οι πληροφορίες της διοργάνωσης.

Δείτε εδώ

TSM PRO SOCCER CAMP REGISTRATION

Αίτηση Εγγραφής στη διοργάνωση

Εγγράψου εδώ