+30 27440 66860

make a request

Χορηγία SPORTCAMP στο Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών

Χορηγία SPORTCAMP στο Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών

Υπερήφανος χορηγός ήταν το Sportcamp το τριήμερο 8-10/03 όπου διεξήχθη το Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών LOCO. Το Λουτράκι βρέθηκε στο επίκεντρο των αθλητικών εξελίξεων καθώς οι αγώνες έλαβαν χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» Λουτρακίου

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων και στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι ομάδες της ΑΕΚ, του ΑΡΗ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με μεγάλη νικήτρια την ομάδα του Ολυμπιακού που επικράτησε έναντι της ΑΕΚ στον τελικό με 3-0 σετ.

Περισσότεροι από 1500 θεατές παρακολούθησαν έναν εξαιρετικό αγώνα, που διεξήχθη παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, ο οποίος μάλιστα έκανε την απονομή στον Κυπελλούχο Ολυμπιακό μαζί με τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γιώργο Γκιώνη και τον Πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο.

Το Sportcamp θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα αθλητικές δράσεις που αναλαμβάνει το Λουτράκι, μια πόλη που διαχρονικά αγκαλιάζει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Θέλουμε να εκφράσουμε θερμά συγχαρητήρια στις ομάδες που έλαβαν μέρος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και χάρισαν σε χιλιάδες κόσμο ένα συναρπαστικό τριήμερο.

 

 

Media Gallery