+30 27440 66860

make a request

2017 LOUTRAKI EASTER VOLLEYBALL CUP

2017 LOUTRAKI EASTER VOLLEYBALL CUP

 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά το Loutraki Easter Volleyball Cup – Κορασίδων και  Παγκορασίδων, με τη συμμετοχή διακεκριμένων συλλόγων και συνολικά 16 ομάδων από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας καθώς και με τη συμμετοχή μίας ομάδας από τη Ρωσία, της Olymp Μόσχας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Οι συμμετοχές ανά κατηγορία:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ VOLLEY-1, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ VOLLEY-2, Γ. Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ -1, Γ. Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ -2, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-1, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-2, ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ -1, ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ -2, Α. Ο. ΑΚΡΑΤΑ, ΠΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Α.Ο. ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, Α.Ο. ΠΑΡΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ, OLYMP, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ VOLLEY

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης, αποτελέσματα ανά κατηγορία διαμορφώθηκαν ως εξής:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Στον ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ η ομάδα ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ -1 κέρδισε την ομάδα ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ -2 κατακτώντας το Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία.

Ο Μεγάλος Τελικός στις ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ είχε άρωμα Κρήτης καθώς αντιμέτωπες στο φιλέ βρέθηκαν οι ομάδες Γ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ- 1 & Γ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-2.
Τον αγώνα κέρδισε η Γ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ- 1 με 2-0 σετ και έτσι οι δύο ομάδες του συλλόγου κατέκτησαν το Χρυσό και Αργυρό Μετάλλιο αντίστοιχα.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Στον ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ η ΕΝΩΣΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ επικράτησε έναντι στην ΑΟ ΠΑΡΟΥ, κατακτώντας το Χάλκινο Μετάλλιο.

Συναρπαστικός ήταν ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ στις ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ. Η ομάδα του ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ επικράτησε απέναντι στην OLYMP MOSCOW σε ένα αμφίρροπο ματς και κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο της κατηγορίας.

Το Πασχαλινό Τουρνουά Volleyball ολοκληρώθηκε σε εορταστικό κλίμα με την Τελετή Λήξης και τις Απονομές.
Όλες οι αθλήτριες πανηγύρισαν μαζί και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα ερχόμενα Χριστούγεννα και το 2018 Loutraki Christmas Volleyball Cup.

 

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος!!!