+30 27440 66860

make a request

5th EUROPEAN PANGRATION CHAMPIONSHIPS

5th EUROPEAN PANGRATION CHAMPIONSHIPS

 

Ακόμη μία διεθνή διοργάνωση στο Λουτράκι έφερε ο όμιλος SPORTCAMP, καθότι στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού του Κέντρου υλοποιήθηκε το 5ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος!
Από 6 έως 9 Οκτωβρίου 2017, 120 αθλητές και συνοδοί από 6 Ευρωπαϊκές χώρες αγωνίστηκαν στις κατηγορίες:

  • Εφήβων – Νεανίδων 15 – 17 ετών
  • Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών 18 – 20 ετών
  • Ανδρών – Γυναικών 21+ ετών και άνω

Στα αγωνίσματα :

«ΑΓΩΝ ΗΜΙΕΠΑΦΗΣ» (από 15 ετών), «ΑΓΩΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ» (από 15 ετών), «ΚΑΤΩ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ» (από 15 ετών), «ΠΑΛΑΙΣΜΑΤΑ» (από 15 ετών), «ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ» (από 18 ετών), «ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΩΝ» (από 18 ετών).

Το 5ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος. Είναι η δεύτερη φορά που μία επίσημη, διεθνής διοργάνωση του Παγκράτιου Αθλήματος πραγματοποιείται στο Λουτράκι από το SPORTCAMP, που διαθέτει πλήρεις εγκαταστάσεις και μεγάλη εμπειρία στη φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων Πολεμικών Τεχνών. Επιπρόσθετα, η εγγύτητα του Λουτρακίου στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και η γενικότερη ανάδειξη του προορισμού ως αθλοτουριστικού αποτελούν εχέγγυα για μια ακόμη ιδιαίτερα επιτυχημένη, επίσημη διοργάνωση.

Αθλητές από Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Ρωσία, Ιταλία και Βέλγιο συμμετείχαν στο 5ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Παγκρατίου Αθλήματος, στην επίσημη διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών που είχε ως στρατηγικό στόχο να αυξήσει σημαντικά το επίπεδο των διοργανώσεων του αθλήματος στο διεθνές στερέωμα. Στα πλαίσια του πρωταθλήματος, αθλητές και συνοδοί στον ελεύθερο χρόνο τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Δήμο Λουτρακίου, Π.-Αγ.Θ. και να επισκεφθούν τα σημαντικότερα αξιοθέατά του.