+30 27440 66860

make a request

LOUTRAKI GLOBAL VOLLEYBALL CUP 2017

LOUTRAKI GLOBAL VOLLEYBALL CUP 2017

 

Το Λουτράκι φιλοξένησε για ακόμη μια χρονιά, από 24 έως 27 Αυγούστου 2017, τη μεγάλη, παγκόσμια αθλητική συνάντηση βόλεϊ βετεράνων «Loutraki Global Volleyball Cup», που και αυτή τη φορά ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία! Διοργανωτής του event είναι το Κέντρο Αθλητικής Προετοιμασίας SPORTCAMP με συνδιοργανωτή τον Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων και την υποστήριξη της Α.Ε.ΔΙ.Κ. και του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου. Το 2017, η διοργάνωση αυξήθηκε εντυπωσιακά από πλευράς συμμετοχών καθώς για πρώτη χρονιά συγκέντρωσε Εθνικές Ομάδες Παλαιμάχων Βόλεϊ από συνολικά 13 χώρες από όλο τον κόσμο - Βραζιλία, Καναδάς, Γερμανία, Ελβετία, Ελλάδα, Η.Π.Α., Ισραήλ, Ιταλία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σουηδία.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που φέρνει κοντά αθλητές βόλεϊ που έχουν διακριθεί τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο έχοντας συμμετοχές σε κορυφαίους συλλόγους του αθλήματος και στις Εθνικές Ομάδες των χωρών τους, αρκετοί εκ των οποίων έχουν αναπτύξει μακροχρόνιες σχέσεις και φιλίες ως συναθλητές ή αντίπαλοι στα παρκέ των μεγάλων, επίσημων διοργανώσεων βόλεϊ σε παγκόσμιο επίπεδο!  

Στο αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης, η ομάδα της Ιταλίας κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία 45+ ενώ αντίστοιχα η ομάδα της Ρωσίας κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία 60+.

Το Loutraki Global Volleyball Cup 2017 ολοκληρώθηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα ενώ παίκτες και προπονητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Αύγουστο του 2018!