+30 27440 66860

make a request

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ "2018 LOUTRAKI CHRISTMAS SOCCER CUP"

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ "2018 LOUTRAKI CHRISTMAS SOCCER CUP"

 

Το «2018 LOUTRAKI CHRISTMAS SOCCER CUP», το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου που αποτελεί θεσμό για τους νεαρούς αθλητές και τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, ολοκληρώθηκε στις 06/01,  με απόλυτη επιτυχία.  Το SPORTCAMP σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά ένα συναρπαστικό τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή 17 συλλόγων/ομάδων από όλη την Ελλάδα. Όλες οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους εντός και εκτός γηπέδων σε ένα τουρνουά υψηλών προδιαγραφών.

Η άρτια διοργάνωση του Αθλητικού Τμήματος του SPORTCAMP καθώς και οι πρόσφατα ανακαινισμένες ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του κέντρου με νέο χλοοτάπητα Fieldturf της Tarkett Sports συντέλεσαν στο συνολικά άψογο αποτέλεσμα.

Το τουρνουά έληξε σε εορταστική ατμόσφαιρα με την Τελετή Λήξης και τις Απονομές, ενώ όλα τα παιδιά χειροκρότησαν τους νικητές που πανηγύρισαν δεόντως την επιτυχία τους. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας τον  Στάικο Βεργέτη, πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή ποδοσφαίρου, ο οποίος μάλιστα είναι ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης που τον οδήγησε σε φάση ομίλων της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης Γιουρόπα Λιγκ. Ο Στάικος Βεργέτης πραγματοποίησε τις απονομές του 2018 Loutraki Christmas Soccer Cup.

Οι ομάδες αποχαιρετίστηκαν με ευχές για μια καλή χρονιά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Πασχαλινό Τουρνουά, που θα πραγματοποιηθεί 01-03 Απριλίου 2018, στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP.

Από αγωνιστικής πλευράς, τα αποτελέσματα ανά ηλικιακή κατηγορία διαμορφώθηκαν ως εξής:

Ηλικιακή κατηγορία 05-06

Η ομάδα HERAKLIS XYLOKASTROU επικράτησε στον Μικρό Τελικό με αντίπαλο την ομάδα G.S. N. PERAMOS με σκορ 3-0 και κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο ενώ στον Μεγάλο Τελικό, η  ομάδα FC KORINTHOS 06 επικράτησε απέναντι στην ομάδα LOUTRAKI FC με σκορ 3-0 και κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία.

Ηλικιακή κατηγορία 07-08

Η ομάδα LOUTRAKI FC2 επικράτησε στον Μικρό Τελικό με αντίπαλο την ομάδα ATTALOS NEA PERAMOS με σκορ 3-2 στα πέναλτι και κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο ενώ στον Μεγάλο Τελικό, η ομάδα FC TRIPOLIS επικράτησε απέναντι στην ομάδα FC KORINTHOS 06 με τελικό σκορ 2-0 και αντίστοιχα κατέκτησαν το Χρυσό και Αργυρό Μετάλλιο της κατηγορίας τους .

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 2018 LOUTRAKI CHRISTMAS SOCCER CUP

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 2018 LOUTRAKI CHRISTMAS SOCCER CUP