+30 27440 66860

make a request

LOUTRAKI ELITE SUMMER BASKETBALL CAMP 2022

Ένα υπερεντατικό προπονητικό πρόγραμμα διάρκειας επτά ημερών, με κύριο γνώρισμα την εξατομικευμένη προπονητική παρέμβαση πάνω στα ιδιαίτερα ατομικά χαρακτηριστικά κάθε παίχτη που συμμετέχει στο Camp

Το Loutraki Elite Summer Basketball Camp, περιλαμβάνει στοχευμένες ασκήσεις ατομικής τεχνικής, εσωτερικό τουρνουά 5on5 & 3on3, αθλητική Yoga και πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης με σύγχρονα προπονητικά μέσα που ικανοποιούν τις ιδιαίτερες ψυχο-σωματικές ανάγκες του αναπτυσσόμενου νεαρού καλαθοσφαιριστή.

Η αποστολή των CAMPS  είναι να προσφέρουν στα παιδιά μοναδικές αθλητικές εμπειρίες, που θα τα κάνουν να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να τον εντάξουν στη ζωή τους, ενώ ταυτόχρονα, στοχεύουν στην ανάδειξη νέων ταλέντων στο χώρο.

Το camp επιμελούνται οι: Dave Severns- Αμερικανός προπονητής ΝΒΑ ( LA Clipper Director of Player Development)  – Αχιλλέας Δεμέναγας, Τεχνικός Διευθυντής Camp– Σπύρος Μυλωνάς, Camp Head Coach -Γιώργος Λιθόπουλος, Camp Stength & Conditioning Coach
 

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2022

Ηλικίες: 12 έως 18 ετών

Χώρος Διεξαγωγής: SPORTCAMP

 

Λίγα λόγια για τους προπονητές: 

Dave Severns- Αμερικανός Προπονητής ΝΒΑ

Ο Dave Severns είναι ο Pro personnel Scout για τους Los Angeles Clippers. Πριν αναλάβει αυτή τη θέση, ήταν Διευθυντής Ανάπτυξης Παικτών για τους Clippers από το 2010-2016 υπό τον Head Coach Doc Rivers. Πριν ενταχθεί στους Clippers το 2010 ο coach Severns είχε τον ίδιο ρόλο στους Chicago Bulls όπου εργαζόταν υπό τον τότε Head Coach των Bulls, Vinny Del Negro. Ο Dave έχει επίσης 6 χρόνια προπονητικής εμπειρίας στο κολέγιο, συμπεριλαμβανομένων 3 σεζόν ως assistant coach στο Fresno State με Head Coach τον σπουδαίο Jerry Tarkanian. Στην καριέρα του έχει διευθύνει και δουλέψει σε πολλά Elite youth Camp σε χώρες της Ευρώπης και στην Κίνα ενώ στην Αμερική διευθύνει το Snow valley Basketball Camp για περισσότερα από 30 χρόνια. Ο Dave Severns έχει συνεργαστεί και έχει βοηθήσει στην καριέρα τους αστέρες του NBA όπως ο Blake Griffin, ο Derrick Rose, ο Chris Paul και ο Joakim Noah στη διάρκεια της θητείας του στους Clippers  και στους Bulls. Επί 13 χρόνια συμμετείχε στην ανάπτυξη παικτών με τη Nike, δουλεύοντας με αθλητές κολεγίων  στο All-American Camp, All-Asia Camp, Jordan Flight School, Nike Skills Academies.

 

Αχιλλέας Δεμέναγας- Τεχνικός Διευθυντής του Camp  

Θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές βελτίωσης νεαρών καλαθοσφαιριστών στην Ελλάδα. Από το 2007 εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βελτίωσης της τεχνικής, που ακολουθεί τον αθλητή 12 μήνες το χρόνο και στοχεύει στη μεγιστοποίηση της απόδοσής του. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην «Μεγιστοποίηση της Απόδοσης» από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Είναι μέλος του Σ.Ε.Π.Κ.  με δίπλωμα Α΄ κατηγορίας.                                        

 

Σπύρος Μυλωνάς -   Head Coach του Camp

Κάτοχος διπλώματος προπονητικής καλαθοσφαίρισης και μέλος του ΣΕΠΚ. Skills development coach σε επαγγελματίες και αθλητές αναπτυξιακών ηλικιών. Head Coach Personal Training programs στο Athens Sports Hall και Baskteball Camps Operator Coach. Έχει εργαστεί ως προπονητής αναπτυξιακών προγραμματών σε Peristeri BC, AEK BC, Head Coach Drapetsona BC U21, U18 , U16 teams.         

 

Γιώργος Λιθόπουλος – Strength & Conditioning Coach τoυ Camp    

Ο Γιώργος Λιθόπουλος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα καλαθοσφαίρισης. Ως εξειδικευμένος γυμναστής Μπάσκετ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Τουρκίας και την 4η θέση στην Euroleague με την γυναικεία ομάδα της FENERBAHCE το 2011, το κύπελλο Ρουμανίας με την γυναικεία ομάδα της CSM Targoviste το 2012 και το κύπελλο Ρουμανίας με την αντρική ομάδα της ENERGIA ROVINARI.  

 

Απαραίτητος εξοπλισμός αθλητή:
• 12-15 Βαμβακερά t-shirts
• 5-6 shorts/βερμούδες προπόνησης
• 12-15 ζευγάρια αθλητικές κάλτσες
• Μαγιό
• Σκουφάκι (υποχρεωτικό)
• Σαγιονάρες
• Μία πετσέτα σώματος
• Είδη προσωπικής υγιεινής
• Ένα φούτερ
• Πετσέτες
 

Ειδικές τιμές συμμετοχής μέσω κατασκηνωτικών προγραμμάτων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 27440 66860, εσωτ.141