+30 27440 66860

make a request

Loutraki Elite Summer Basketball Camp 2024

Το Loutraki Elite Summer Basketball Camp αποτελεί ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για νεαρούς καλαθοσφαιριστές που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο άθλημα. Με την επιμέλεια του γνωστού προπονητή  Παναγιώτη Δεμέναγα και τη φιλοξενία του στο Sportcamp, προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία προπόνησης και ανάπτυξης για τους συμμετέχοντες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στοχευμένες ασκήσεις τεχνικής, προπονήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης και προγράμματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης. Με τη χρήση σύγχρονων προπονητικών μεθόδων και εξοπλισμού, το camp ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των νεαρών αθλητών.

Στόχος του είναι όχι μόνο να ενισχύσει την αγάπη των παιδιών για το μπάσκετ αλλά και να αναδείξει νέα ταλέντα στον χώρο. Με ημερομηνίες διεξαγωγής από 23 Ιουνίου έως 29 Ιουνίου 2024 και ηλικιακές κατηγορίες από 12 έως 16 ετών, προσφέρει μια ευκαιρία για ανάπτυξη και εξέλιξη στον κόσμο του μπάσκετ.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες αθλητές και προπονητές θα απολαύσουν τη διαμονή τους στις άρτιες εγκαταστάσεις φιλοξενίας του Sportcamp, καθώς και τα γεύματά τους στο πιστοποιημένο με HACCP εστιατόριο του κέντρου. Αυτό εξασφαλίζει μια άνετη και ασφαλή διαμονή και διατροφή για όλους τους συμμετέχοντες.

Το Loutraki Elite Summer Basketball Camp προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες για την ανάπτυξη των νέων καλαθοσφαιριστών. Με στοχευμένες ασκήσεις ατομικής τεχνικής, εσωτερικά τουρνουά 5on5 & 3on3 και προγράμματα μυϊκής ενδυνάμωσης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, το camp ανταποκρίνεται στις ειδικές ψυχο-σωματικές ανάγκες των νεαρών αθλητών.

Το πρόγραμμα επιμελείται ο Παναγιώτης Δεμέναγας μαζί με το προπονητικό επιτελείο του camp και τη καθοδήγηση του Αμερικάνου προπονητή Mike Procopio (Πρώην NBA Coach & Προσωπικός προπονητής του Kobe Bryant).Το camp διασφαλίζει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία για τους νέους αθλητές.

 Κόστος συμμετοχής : 395,00 ευρώ συμπ ΦΠΑ
Το κόστος περιλαμβάνει:
• Διαμονή 6 διανυκτερεύσεις
• Πλήρη διατροφή με 3 γεύματα ανά διανυκτέρευση
• Συμμετοχή στο προπονητικό πρόγραμμα
• 2 t-shirts προπόνησης
• 1 sport kit (double face)
• Ιατρική κάλυψη 24h
• Καρτέλα ατομικής αξιολόγησης
• Αναμνηστικό δίπλωμα
 

Για πληροφορίες  επικοινωνήστε στο SPORTCAMP:

sports@sportcamp.gr

e.gkouma@sportcamp.gr, T.27440 23999 ext.146

reception@sportcamp.gr, T.27440 23999 ext. 101

 Παναγιώτης Δεμέναγας

 6946934619

Ειδικές τιμές συμμετοχής μέσω κατασκηνωτικών προγραμμάτων!

Let's play some basketball!

Έντυπο Elite & Junior Summer Basketball Camp 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ