+30 27440 66860

make a request

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ SPECIAL OLYMPICS ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2022

Οι Πανελλήνιοι Αγώνες των Special Olympics ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία!

Οι εγκαταστάσεις του Sportcamp έλαμψαν από τη ζωντάνια και το πάθος των αθλητών από 3 έως 8 Οκτωβρίου 2022.

Είχαμε την ευκαιρία να λάβουμε κι εμείς μέρος σε αυτό το μεγάλος γεγονός και να νιώσουμε τον παλμό και την δύναμη ψυχής που κρύβει ο κάθε άνθρωπος.

Η ‘’εκκίνηση΄΄ δόθηκε σε μια μεγάλη γιορτή στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου, σε ατμόσφαιρα χαράς και ανυπομονησίας για την έναρξη των Αγώνων.

Όλοι οι συμμετέχοντες , αλλά και όσοι ήταν τυχεροί να αποτελέσουν κομμάτι της διοργάνωσης αυτής, έζησαν μοναδικές στιγμές, και δημιούργησαν εικόνες στο μυαλό και στην καρδιά της που θα θυμούνται για πάντα.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιελάμβανε 7 αθλήματα (Κολύμβηση, Bocce, Ποδόσφαιρο, Πινγκ-Πονγκ, Μπάσκετ, Ποδηλασία, Στίβος), καθώς επίσης και διάφορες αθλητικές, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις.

Μέσω αυτών των δράσεων πάνω από 250 αθλητές των Special Olympics, μαθητές και εκπαιδευτικοί τυπικών και ειδικών σχολείων από όλη την Ελλάδα ενώθηκαν  και χόρεψαν, δημιούργησαν ψυχαγωγήθηκαν και με αυτόν τον τρόπο έγιναν μια ομάδα, δίνοντας το μήνυμα της ενότητας και της συνύπαρξης, σε μια κοινωνία για όλους!

Η διοργάνωση των Αγώνων τέλεσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου  αθλητισμού & της  ΓΓΑ  .

Υποστηρικτής ήταν ο Δήμος Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων και υπεύθυνος Διοργάνωσης η SPECIAL OLYMPICS HELLAS  https://specialolympicshellas.gr/

Τέτοια γεγονότα είναι σίγουρα η αφορμή για να δούμε τον κόσμο με άλλη ματιά, να αγκαλιάσουμε τον συνάνθρωπο μας και να παραδειγματιστούμε.

Περιμένουμε λοιπόν ήδη την επόμενη φορά, μέχρι τότε όμως θα παρακολουθούμε όλες τις δράσεις των αγαπημένων μας αθλητών!

Special Olympics 2022

Pages