+30 27440 66860

make a request

Σ.Α.Κ.Α. BEACH VOLLEYBALL SUMMER CAMP

Το Σ.Α.Κ.Α. διοργανώνει ένα μοναδικό BEACH VOLLEYBALL &  VOLLEYBALL Camp
για ακόμα μια χρονιά στο SPORTCMP.

Η διοργάνωση έχει στόχο να προάγει την αγάπη για τον αθλητισμό και να αναδείξει νέα ταλέντα στο χώρο του αθλητισμού από καταξιωμένους προπονητές!

Ημερομηνίες:  29/6 - 4/7/2020

Ηλικιακές Κατηγορίες: Αθλητές ( Αγόρια κ Κορίτσια) που έχουν γεννηθεί μεταξύ των ετών 2003  και 2008

Κατηγορίες Αγωνισμάτων: BEACH VOLLEYBALL & VOLLEYBALL

Περιγραφή:
Στο  BEACH VOLLEYBALL CAMP θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε αθλητές , που αγαπούν το βόλεϊ όσο και εσείς, παθιασμένους και έμπειρους προπονητές που θα σας διδάξουν τα μυστικά για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας και την τεχνική σας. Η συμμετοχή σας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου θα είναι μια εκπληκτική εμπειρία!
Το ΣΑΚΑ BEACH VOLLEYBALL Camp σχεδιάζεται και υλοποιείται σε συνεργασία με αναγνωρισμένους διπλωματούχους προπονητές της ΕΟΠΕ .Πρόκειται για ένα εντατικό προπονητικό πρόγραμμα διάρκειας έξι ημερών, με κύριο γνώρισμα την εξατομικευμένη προπονητική παρέμβαση πάνω στα ιδιαίτερα ατομικά χαρακτηριστικά κάθε παίχτη που συμμετέχει στο Camp. Το camp εστιάζεται σε όλες τις πτυχές της ανάπτυξης του BeachVolleyball όπως τεχνική βελτίωση, κατάρτιση και καθοδήγηση.Οι προπονητές ακολουθούν ένα πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης όπως επίσης και ασκήσεις συνερμογής με τα πιο σύγχρονα προπονητικά μέσα.

Κόστος Συμμετοχής :   390€  με ΦΠΑ

Το κόστος περιλαμβάνει:  

  • 5 διανυκτερεύσεις (6 ημέρες) με διαμονή σε 6-8κλινους κοιτώνες με wc/ac στο SPORTCAMP 
  • Πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό)
  • Συμμετοχή στο προπονητικό πρόγραμμα ( 6 προπονητικές μονάδες, 2ήμερο εσωτερικό τουρνουά)
  • Sport Kit Προπονήσεων, αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και φύλλο αξιολογησης παρουσία Guest προπονητή της Εθνικής ομάδας
  • Εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο Ηραίου  
  • Συμμετοχή σε υπαίθριες δραστηριότητες (Τοξοβολία, Αναρρίχηση)