+30 27440 66860

make a request

VOLLEYMANIA TRAINING CAMP

Το VOLLEYMANIA διοργανώνει ένα μοναδικό beach volleyball & volleyball training camp 
στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP!

Το VOLLEYMANIA TRAINING CAMP στοχεύει στην εξάσκηση νέων αθλητριών για τη μεγιστοποίηση των αθλητικών τους επιδόσεων. Οι συμμετέχοντες έρχονται σε επαφή με βασικές τεχνικές του αθλήματος ενώ παράλληλα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες μέσα από τη συμμετοχή σε διασκεδαστικές προπονήσεις και τη συνεργασία με καταξιωμένους προπονητές! Οι αθλήτριες βελτιώνονται σε θέματα και δεξιότητες που έχουν σχέση με το volley ενώ παράλληλα τους μεταδίδεται το μεγαλείο, τα υψηλά στάνταρ και ιδεώδη του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού!!!

Ημερομηνίες: 24/8 - 29/8 /2020

Ηλικιακές Κατηγορίες: Αθλήτριες (κορίτσια) που έχουν γεννηθεί μεταξύ των ετών 2003 και 2009

Κατηγορίες Αγωνισμάτων: BEACH VOLLEYBALL & VOLLEYBALL

Η αποστολή του CAMP είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες μοναδικές αθλητικές εμπειρίες που θα αναδείξουν την αγάπη τους για τον αθλητισμό και θα τους ωθήσουν να τον εντάξουν στη ζωή τους! Ταυτόχρονα στοχεύουν στην ανάδειξη νέων ταλέντων στο χώρο του αθλητισμού από καταξιωμένους προπονητές!

Προπονητές:

1) ΠΛΗΘΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: Έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Ελλάδος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Ξεχώρισε στα πανελλήνια πρωταθλήματα beach volley, κατακτώντας πρωταθλήματα. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει 2η θέση σε πανευρωπαϊκό στην Τουρκία. Σαν προπονητής με μεγάλη επιτυχία εργάστηκε ενδεικτικά σε ΦΑΡΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ,ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ,ΧΑΙΔΑΡΙ,ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ,ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ,ΙΩΝΕΣ,ΧΑΛΚΙΔΑ. Έχει 2 Πανελλήνιες νίκες παίδων. Μία με τον "Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" (1998)  και η δεύτερη με τη "ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ "(2008). Επίσης έχει υπάρξει ομοσπονδιακός προπονητής σε αγόρια κ κορίτσια. 

2) ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: Έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα Ελλάδος και 3 κύπελλα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Επίσης με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κατέκτησε την 2η θέση (στο Σ.Ε.Φ. το 1992), στο κύπελλο πρωταθλητριών ομάδος Ευρώπης. Στο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων έχει 1η παγκόσμια θέση. Με την Εθνική ΕΛΛΑΔΟΣ έχει 2η θέση σε βαλκανικούς αγώνες και 6η θέση στους Μεσογειακούς αγώνες στην Συρία. Ασχοληθηκε με το beach volley κερδίζοντας πανελλήνια πρωταθλήματα και 2η θέση στην Τουρκία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Προπονητικά, ξεκίνησε από την ομάδα της ΑΓΣΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και ενδεικτικά έχει περάσει από ΜΙΛΩΝ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, Γ.Ε.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, ΠΑΛΛΗΝΗ,ΙΩΝΕΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ και τα τελευταία χρόνια στην ΙΡΙΔΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ.

3) ΓΡΙΣΠΟΥ ΕΛΣΑ: Είναι απόφοιτη πανεπιστημίου ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο volley. Είναι εν ενέργεια αθλήτρια και προπονήτρια με εμπειρίες σε αναπτυξιακά κορασίδων, παγκορασίδων. Ενδεικτικά έχει δουλέψει σε ΑΕΚ, ΠΑΛΛΗΝΗ, ΙΩΝΕΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΙΡΙΔΑ.

 

Κόστος Συμμετοχής και τι περιλαμβάνει:

Κόστος 260€ 

  • 5 διανυκτερεύεσεις (6 μέρες) με διαμονή σε ομαδικά δωμάτια στο SPORTCAMP
  • Πλήρης διατροφή
  • 3 προπονητικές μονάδες ημερησίως
  • Αναμνηστικό T/S, Δίπλωμα συμμετοχής και Φύλλο αξιολογησης
  • Συμμετοχή σε υπαίθριες δραστηριότητες (Τοξοβολία)

Στοιχεία επικοινωνίας:
Γραμμματεία του VOLLEYMANIA : 6983940407
ΠΛΗΘΗ ΓΙΑΝΝΗΣ : 6977986680  & ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑ ΒΑΣΙΛΗ: 6944756535

Instructions for COVID-19

Πληροφορίες για τον COVID - 19

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ