+30 27440 66860

make a request

VOLLEYMANIA Training Camp

Το VOLLEYMANIA Training Camp, είναι ένα εξειδικευμένο προπονητικό Volley & Beach Volley camp που φιλοξενείται με συνέπεια και σταθερότητα στις πλήρεις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Sportcamp!

Το camp στοχεύει στην εξάσκηση νέων αθλητριών και στη βελτιστοποίηση των αθλητικών επιδόσεών τους, καθώς οι συμμετέχουσες διδάσκονται βασικές τεχνικές του αθλήματος μέσα από διασκεδαστικές προπονήσεις και αποκομίζουν εμπειρίες από καταξιωμένους προπονητές!

Οι αθλήτριες διαφόρων ομάδων αλληλεπιδρούν και, παράλληλα, τους δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους με τη βοήθεια έμπειρων προπονητών, οι οποίοι τους μεταδίδουν το μεγαλείο, τα υψηλά στάνταρ και ιδεώδη του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού!

Η αποστολή του camp είναι να προσφέρει στα παιδιά μοναδικές αθλητικές εμπειρίες, στοχεύοντας στην ανάδειξη νέων ταλέντων στο χώρο του αθλητισμού.

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν αθλήτριες 11 ετών και άνω.

 

Λίγα λόγια για τους προπονητές:

Πλήθης Ιωάννης: Ξεκίνησε το 1972 ως παίκτης στον Φάρο Κερατσινίου και αγωνίστηκε στις ομάδες Μ.Αλέξανδρος,Εθνικός Πειραιώς, Ιωνικός,Παράδεισος και Χαλκίδα, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος 1987 με τον Ολυμπιακό. Ξεχώρισε στα πανελλήνια πρωταθλήματα Beach Volley με πολλες διακρίσεις και κατέλαβε τη  2η θέση σε πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ως προπονητής, εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία στις ομάδες  Φάρο Απολλώνιο, Απόλλων, ΑΘ Χαϊδάρι,Δραπετσώνα,Αρμενική Χαλκίδα ,κ.α. με 2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων-Παμπαίδων. Υπήρξε ομοσπονδιακός προπονητής σε αγόρια και κορίτσια τόσο στο Volley, όσο και στο Beach Volley .

Ξεροβασίλας Βασίλης: Έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα Ελλάδας, καθώς και τη 2η θέση στο κύπελλο πρωταθλητριών ομάδος Ευρώπης (Σ.Ε.Φ. 1992) με τον Ολυμπιακό. Στο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων κατέκτησε την 1η παγκόσμια θέση, ενώ με την Εθνική Ελλάδας τη 2η θέση σε Βαλκανικούς αγώνες και την 6η θέση σε Μεσογειακούς αγώνες. Ασχοληθηκε με το Beach Volley κερδίζοντας Πανελλήνια πρωταθλήματα, αλλά και τη 2η θέση σε Πανευρωπαϊκό επιπεδο. Προπονητικά, ξεκίνησε από την ομάδα της  ΑΓΣ Δραπετσώνας και στην πορεία διετέλεσε στις ομάδες: Μίλων,Μεταμόρφωση, Γ.Ε.Μεσσηνίας, Ακρίτα Καλαμάτας, Απολλώνιος Κερατσινίου, Παλλήνη, Ίωνες, Προοδευτική, Ερμής Περάματος, Αγία Παρασκευή, Ελληνικά Ναυπηγεία και, τα τελευταία χρόνια, στην Ίριδα Ν.Σμύρνης.

Γρίσπου Έλσα: Είναι απόφοιτη πανεπιστημίου ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο βόλλεϊ. Είναι εν ενέργεια αθλήτρια και προπονήτρια, με εμπείρια στις ηλικιακές κατηγορίες Κορασίδων και Παγκορασίδων. Έχει διατελέσει στις ομάδες ΑΕΚ,Παλλήνη,Ίωνες,Ηρακλής, Αγ.Δημήτριος, Ίριδα και ΑΣ Ηλιούπολης.

Τσομίδου Νόπη: Είναι απόφοιτη πανεπιστημίου ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο βόλλεϊ και προπονήτρια Πετοσφαίρισης σε αναπτυξιακά τμήματα. Έχει προπονητική εμπειρία στα αναπτυξιακά τμήματα των ομάδων Μ.Αλεξάνδρου, Φιλαθλητικού, Αναγέννησης Ρυσίου, Βασιλικών, Ατρόμητου Τριαδίου Γ.Α, ΠΑΟΚ, Ελπίς Αμπελοκήπων και Κλιμακίων Αγοριών/Κοριτσιών Θεσσαλονίκης.

Η αξία συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 260€ συμπ. ΦΠΑ και περιλαμβάνει:  

  • Πενθήμερη διανυκτέρευση σε 6-8κλινους κοιτώνες με WC & AC, στο εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον του Sportcamp
  • Πλήρη διατροφή στο εστιατόριο του Sportcamp
  • 2 προπονητικές μονάδες ημερησίως
  • Αναμνηστικό T-Shirt
  • Συμμετοχή σε υπαίθριες δραστηριότητες (τοξοβολία,πισίνα κλπ) 

 

Για εγγραφές και περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κο Πλήθη Ιωάννη τηλ. 6977986680  & τον κο Ξεροβασίλα Βασίλη τηλ. 6944756535.