+30 27440 66860

make a request

Volleymania Training Camp 2023

Συναρπαστική μανία για Volley, στο καλοκαιρινό προπονητικό camp Volleymania Training Camp!

Από τις 21 έως τις 26 Αυγούστου 2023, αθλήτριες από 11 ετών και άνω θα απολαύσουν ένα όμορφο πενθήμερο με το αγαπημένο τους άθλημα, στις αναζωογονητικές και φιλόξενες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Sportcamp!

Διοργανωτής του Camp είναι η VOLLEYMANIA, υπεύθυνοι οι προπονητές κος Πλήθης Γιάννης και κος Ξεροβάσιλας Βασίλης, ενώ υποστηρίζεται από το Sportcamp.

Λίγα λόγια για τους προπονητές:

ΠΛΗΘΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: Ξεκίνησε το 1972 ως παίκτης στον Φάρο Κερατσινίου, ενώ αγωνίστηκε και σε άλλες ομάδες όπως Μ.Αλέξανδρο, Εθνικό Πειραιώς, Ιωνικό, Παράδεισο και Χαλκίδα με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος το 1987 με τον Ολυμπιακό. Ξεχώρισε στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Beach Volley, με πολλές διακρίσεις και κατέλαβε τη  2η θέση σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Σαν προπονητής με μεγάλη επιτυχία εργάστηκε ενδεικτικά σε  ΦΑΡΟ, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘ, ΧΑΙΔΑΡΙ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ,ΑΡΜΕΝΙΚΗ και ΧΑΛΚΙΔΑ, κατακτώντας 2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων-Παμπαίδων. Επίσης, ήταν ομοσπονδιακός προπονητής σε αγόρια και κορίτσια τόσο στην πετοσφαίριση, όσο και στο beach volley .

ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: Έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα Ελλάδος και 3 κύπελλα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ , ενώ με την ίδια ομάδα κατέκτησε τη 2η θέση στο κύπελλο πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης. Στο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων έχει την 1η παγκόσμια θέση. Με την Εθνική Ελλάδας έχει 2η θέση σε Βαλκανικούς αγώνες και την 6η θέση στους Μεσογειακούς αγώνες στη Συρία. Ασχολήθηκε με το Beach Volley, κερδίζοντας Πανελλήνια πρωταθλήματα και τη 2η θέση στην Τουρκία σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο. Προπονητικά, ξεκίνησε από την ομάδα της  ΑΓΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και ενδεικτικά έχει διατελέσει στις ομάδες: ΜΙΛΩΝ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, Γ.Ε.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΑΚΡΙΤΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, ΠΑΛΛΗΝΗ ,ΙΩΝΕΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ, ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ και τα τελευταία χρόνια στην ΙΡΙΔΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ.

ΓΡΙΣΠΟΥ ΕΛΣΑ: Είναι απόφοιτη πανεπιστημίου ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο βόλεϊ. Είναι εν ενέργεια αθλήτρια και προπονήτρια  με εμπειρία σε αναπτυξιακά, κορασίδων και παγκορασίδων. Ενδεικτικά έχει εργαστεί στις ομάδες: ΑΕΚ,ΠΑΛΛΗΝΗ,ΙΩΝΕΣ,ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΙΡΙΔΑ,ΑΣ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

ΤΣΟΜΙΔΟΥ ΝΟΠΗ: Είναι απόφοιτη πανεπιστημίου ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο βόλεϊ. Είναι προπονήτρια Πετοσφαίρισης σε αναπτυξιακά τμήματα. Ενδεικτικά, έχει προπονητική εμπειρία στα αναπτυξιακά τμήματα Μ.Αλεξάνδρου, Φιλαθλητικού, Αναγέννησης Ρυσίου, Βασιλικών, Ατρόμητου Τριαδίου Γ.Α,Παοκ, Ελπίς Αμπελοκήπων. Είναι επίσης προπονήτρια κλιμακίων Αγοριών/Κοριτσιών Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή* περιλαμβάνει: 5 διανυκτερεύσεις σε κοιτώνες με W/C και Α/C, πλήρη διατροφή στο πιστοποιημένο με Haccp εστιατόριο του Sportcamp, δύο προπονητικές μονάδες ημερησίως, αναμνηστικό T-shirt, συμμετοχή σε υπαίθριες δραστηριότητες (τοξοβολία,πισίνα, κ.α.) και ημερήσια εκδρομή στη Λίμνη Ηραίου Βουλιαγμένης.

Η αποστολή του CAMP είναι να προσφέρει στα παιδιά μοναδικές αθλητικές εμπειρίες, που θα τα κάνουν να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να τον εντάξουν στη ζωή τους, ενώ ταυτόχρονα στοχεύει στην ανάδειξη νέων ταλέντων στο χώρο του αθλητισμού από καταξιωμένους προπονητές.

Το VOLLEYMANIA TRAINING CAMP ,στοχεύει στην εξάσκηση νέων αθλητριών για μεγιστοποίηση των αθλητικών επιδόσεων τους. Οι συμμετέχουσες εξελίσσουν τεχνικές του αθλήματος μέσα από διασκεδαστικές προπονήσεις και κερδίζουν πολύτιμες εμπειρίες! Οι αθλήτριες αλληλεπιδρούν και κοινωνικοποιούνται και τους δίνεται η ευκαιρία να βελτιωθούν σε δεξιότητες που έχουν σχέση με το άθλημα που αγαπούν.

 Για εγγραφές και πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κο Πλήθη Ιωάννη τηλ. 6977 986680  και τον κο Ξεροβασίλα Βασίλη τηλ. 6944 756535.

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ