+30 27440 66860

make a request

2019 LOUTRAKI CHRISTMAS CUPS

2019 LOUTRAKI CHRISTMAS CUPS

Ολοκληρώθηκαν τα 2019 Loutraki Christmas Cups Soccer & Volleyball!

Το SPORTCAMP για 8η συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε και φιλοξένησε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του τις αθλητικές διοργανώσεις που έχουν γίνει θεσμός στο αθλητικό καλεντάρι, 2019 Loutraki Christmas Soccer Cup & 2019 Loutraki Christmas Volleyball Cup.

2019 LOUTRAKI CHRISTMAS SOCCER CUP

Το SPORTCAMP σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας διοργάνωσε 03/01-04/01 ένα συναρπαστικό τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή 20 ομάδων από όλη την Ελλάδα σε 3 ηλικιακές κατηγορίες, U14, U12, U10. Όλες οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους εντός και εκτός γηπέδων σε ένα τουρνουά υψηλών προδιαγραφών, ενώ είναι η πρώτη φορά που στο τουρνουά συμμετείχαν σε ειδική κατηγορία και ομάδες.

Η άρτια διοργάνωση του Αθλητικού Τμήματος του SPORTCAMP καθώς και οι πρόσφατα ανακαινισμένες ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του κέντρου με νέο χλοοτάπητα Fieldturf της Tarkett Sports συντέλεσαν στο συνολικά άψογο αποτέλεσμα.

Το τουρνουά έληξε σε εορταστική ατμόσφαιρα με την Τελετή Λήξης και τις Απονομές, ενώ όλα τα παιδιά χειροκρότησαν τους νικητές που πανηγύρισαν δεόντως την επιτυχία τους αψηφώντας το τσουχτερό κρύο.

2019 LOUTRAKI CHRISTMAS VOLLEYBALL CUP

Το SPORTCAMP διοργάνωσε 02/01-04/01 ένα μοναδικό τουρνουά βόλεϊ διακεκριμένων ομάδων ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ με τη συμμετοχή 10 ομάδων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Η συμμετοχή 2 ομάδων από την Καλιφόρνια στις ηλικιακές κατηγορίες U17 & U15 έδωσε προστιθέμενη αξία στο καθιερωμένο διεθνώς ποιοτικό αυτό τουρνουά. Συνολικά, τρείς ομάδες volleyball από την California των ΗΠΑ φιλοξενήθηκαν στο SPORTCAMP εκ των οποίων οι 2 συμμετέείχαν στο τουρνουά ενώ η 3η έλαβε μέρος σε φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες του Ποσειδώνα Λουτρακίου και της Κορίνθου. Στον ελεύθερο χρόνο τους, οι αθλήτριες μαζί με τους προπονητές & συνοδούς, σύνολο 40 άτομα, περιηγήθηκαν στο Λουτράκι και σε κοντινά αξιοθέατα.

Για άλλη μία χρονιά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων το SPORTCAMP έφερε στο Λουτράκι αθλητές και αθλήτριες, προπονητές, συνοδούς και γονείς από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό (Η.Π.Α.), συνεισφέροντας έτσι σημαντικά στην αθλοτουριστική ανάπτυξη της περιοχής σε περιόδους χαμηλής επισκεψιμότητας.

 

Ανανεώνουμε το ραντεβού με τον παιδικό και εφηβικό αθλητισμό με τα επερχόμενα τουρνουά 2019 Loutraki Easter Cups!