+30 27440 66860

make a request

7ο New Year Volleyball Tournament G.Klaroudas

7ο New Year Volleyball Tournament G.Klaroudas

Η νέα χρονιά ξεκινά αθλητικά, με κέφι, ζωντάνια και αγαπημένα τουρνουά!

Ο γνωστός προπονητής βόλεϊ κος Γιώργος Κλαρούδας και οι συνεργάτες του, πραγματοποιούν το 7ο New Year Volleyball Tournament G.Klaroudas, που θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Sportcamp.

Από τις 3 έως τις 5 Ιανουαρίου 2023 αθλήτριες των ηλικιακών κατηγοριών Παγκορασίδων, Κορασίδων και Νεανίδων θα χαρούν τις εορταστικές τους διακοπές, συνδυάζοντάς τες με το άθλημα που αγαπούν, κάνοντας νέες γνωριμίες και δοκιμάζοντας νέες αγωνιστικές προκλήσεις!

Για το τουρνουά, το αθλητικό κέντρο Sportcamp διαθέτει γήπεδο με παρκέ και θέρμανση, αποδυτήρια, εγκαταστάσεις διαμονής σε πλήρως εξοπλισμένους κοιτώνες μέσα σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον, καθώς και δωρεάν χρήση γυμναστηρίου και λοιπών αθλητικών εγκαταστάσεων. Οι συμμετέχουσες θα απολαύσουν θρεπτικά και υγιεινά γεύματα στο εστιατόριο, με πλήρη διατροφή σε μπουφέ με ειδικά σχεδιασμένο αθλητικό μενού.

Η διοργάνωση παρέχει διαιτησία, μπάλες, τελετή απονομής με κύπελλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα, ομίλους 4 ομάδων ίδιας δυναμικότητας, καθώς και μεταφορά (αναχώρηση και επιστροφή) με πούλμαν. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο του τουρνουά κο Γιώργο Κλαρούδα, τηλέφωνο: 6908601801 και e-mail: gklaroudas@gmail.com

Ευχαριστούμε πολύ τον κο Κλαρούδα για την πολυετή προτίμηση και θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε ένα ακόμη ενδιαφέρον κι επιτυχημένο τουρνουά, για το καλό του νέου έτους!