+30 27440 66860

make a request

Cosmogym Summer 4all 2023

Cosmogym Summer 4all 2023

Ένα ακόμη Cosmogym Summer 4all, ολοκληρώθηκε και μας γέμισε ζωντάνια, χρώμα και χαρά!

Χορευτικά, ακροβατικά και λαμπερά χαμόγελα γέμισαν το παραλιακό πάρκο Λουτρακίου και έδωσαν ρυθμό στα ζεστά καλοκαιρινά βράδια μας.

Από 1 έως 7 Ιουλίου, ομάδες και σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, απόλαυσαν τη ζεστή φιλοξενία και τις ομορφιές της περιοχής μας και έζησαν υπέροχες στιγμές!

 

Οι θεατές έμειναν εντυπωσιασμένοι  καθώς πρόκειται για ένα φεστιβάλ που ξέρει με τον καλύτερο τρόπο να συνδυάζει διαφορετικά είδη μεταξύ τους! Mέσα από αυτό παρουσιάζονται ενόργανη, ρυθμική, ακροβατική, αεροβική, τραμπολίνο, μοντέρνος και κλασσικός χορός, τζαζ, φολκλόρ, street dance, hip-hop με συνοδεία μουσικής ή όχι, με συνήθη ή ασυνήθιστα όργανα και ότι άλλο είδος κινητικής μορφής και καλλιτεχνικής έκφρασης υπάρχει. Ένα μη αγωνιστικό γεγονός στον οποίο ο βασικός κανόνας του είναι το ότι «όλοι οι συμμετέχοντες βραβεύονται»

 

Το Ypanema seaside food & drinks υποδέχτηκε τους συμμετέχοντες , σε ένα πάρτυ μέσα στη θάλασσα και επάνω στην ακτή, με εκρηκτικά χορευτικά και δημιουργώντας ένα κλίμα απίστευτης χαράς και δράσης.

Το Cosmogym "Summer 4all" αποτελεί σημαντικό γεγονός κινητικής και καλλιτεχνικής έκφρασης ομάδων ασκούμενων κάθε ηλικίας, επιπέδου και κοινωνικής προέλευσης. 

Διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι η Cosmogym, Υπεύθυνος διοργάνωσης και Φορέας Υλοποίησης η Αθλητική Πολιτιστική Ένωση ΓΙΤΑΝΗ, πραγματοποιείται με την Υποστήριξη του αθλητικού κέντρου Sportcamp και τελεί υπό την Αιγίδα του δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων.

Κάθε χρονιά ανυπομονούμε γι αυτήν που θα έρθει ώστε να απολαύσουμε τις εκπληκτικές αυτές παραστάσεις! Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!