+30 27440 66860

make a request

Elite & Junior Basketball Camp 2023

Elite & Junior Basketball Camp 2023

Το μπασκετικό Camp που τόσο αγαπάμε, ολοκληρώθηκε και φέτος με απόλυτη επιτυχία!

Παιδιά και έφηβοι αθλητές Basketball έδωσαν το παρόν στο πλέον οργανωμένο και αξιόλογο Camp που διοργανώνεται εδώ και 15 χρόνια από τον έμπειρο προπονητή κο Αχιλλέα Δεμέναγα και φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Sportcamp.

Προπονήσεις με καταξιωμένους coaches και κατασκήνωση στη φύση συνδυάστηκαν αρμονικά, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία που κερδίζει κάθε συμμετέχοντα! Αυτό άλλωστε δήλωσε και ο Δημήτρης Γ. 16 ετών, ο οποίος πήρε μέρος για 5η χρονιά καθώς, του αρέσει να εξασκείται στο αγαπημένο του άθλημα και ταυτόχρονα να κάνει διακοπές! Ο Θοδωρής Τ. 15 ετών, πήρε μέρος για πρώτη φορά και δήλωσε ότι πέρασε πολύ ευχάριστα και γνώρισε νέους φίλους, ενώ ο Γιώργος Ν. 16 ετών δήλωσε πως πήρε μέρος για να εξελίξει τις δυνατότητές του ως παίκτης, κάτι το οποίο κατάφερε χάρη στους άξιους προπονητές! Οι δηλώσεις των νεαρών αθλητών, μας γεμίζουν χαρά και ικανοποίηση!

Από το προπονητικό team, ξεχωρίζουν οι δηλώσεις του διοργανωτή κου Δεμέναγα, τον οποίο, με αίσθημα ευθύνης, χαροποίησε η αυξημένη συμμετοχή αθλητών στο φετινό Camp, ενώ ευχαρίστησε τα στελέχη του Sportcamp για την άψογη συνεργασία πολλών ετών. Τον ευχαριστούμε θερμά και ανταποδίδουμε!

Τέλος, ο καλεσμένος προπονητής από την Atlanta, Georgia των ΗΠΑ και NBA Skills Trainer, κος Joey Burton, δήλωσε φανερά ενθουσιασμένος από τη συμμετοχή του σε αυτό το υψηλού επιπέδου camp, καθώς επίσης από την ελληνική φιλοξενία, τη ζεστασιά των ανθρώπων και τις ομορφιές του τόπου μας!

Μια άψογη εμπειρία για κάθε φίλο του μπάσκετ έφτασε στο τέλος της κι εμείς δίνουμε ραντεβού με τη φοβερή ομάδα του Demenagas Sports Group, το επόμενο καλοκαίρι!

Σας ευχαριστούμε για όλα!