+30 27440 66860

make a request

Energy Duathlon Championship & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου 2017

Energy Duathlon Championship & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου 2017

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Energy Duathlon Championship & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου 2017, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στο Λουτράκι.

Μεγάλοι νικητές του αγώνα και πρωταθλητές Ελλάδος στο Δίαθλο για το 2017 αναδείχθηκαν ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου και η Ντενίζ Δημάκη.

Διοργανωτές του αγώνα που άνοιξε την φετινή αγωνιστική σεζόν των multisports ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων. Η διοργάνωση διεξήχθη υπό την αιγίδα της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Τριάθλου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το SPORTCAMP ήταν Χορηγός-Υποστηρικτής της σημαντικής αυτής διοργάνωσης!

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην απόσταση sprint (5χλμ τρέξιμο – 20χλμ ποδηλασία – 2,5χλμ τρέξιμο) με περισσότερους από 160 αθλητές να δίνουν το παρόν σε όλα τα αγωνίσματα της μέρας.

Τα Εθνικά Πρωταθλήματα της Ελλάδας σε Τρίαθλο και Δίαθλο με Διοργανωτή την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (ΕΟΤΡΙ) είναι οι μοναδικές εγχώριες διοργανώσεις με αναγνώριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου, που δίνουν διεθνείς βαθμούς στους Έλληνες αθλητές, με βάση τους οποίους γίνονται δεκτοί στις Διεθνείς Διοργανώσεις. Μόνο με τον τρόπο αυτό οι αθλητές στην Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση πρόκρισης στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παράλληλα διεξήχθη και το Energy Duathlon Champioship Age Group, η ανοιχτή μαζική διοργάνωση για όλους τους αθλούμενους με συμμετοχές αθλητών ηλικίας από 20 εως 65 ετών!

Εκτός  από το ατομικό, οι φίλοι του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και σε ομάδες σκυταλοδρομίας.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, εδω: http://www.energyraces.gr/2017/02/12/results-energy-duathlon-championship/

 

* Τα επίσημα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα της  Ελληνικής Ομοσπονδία Τριάθλου www.triathlon-hellas.com