+30 27440 66860

make a request

Flower of Inclusion 2023

Flower of Inclusion 2023

 Ένα μεγάλο γεγονός που ύμνησε τον αθλητισμό και τη συμπερίληψη, φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP από 25 έως 29 Οκτωβρίου 2023.

Το φεστιβάλ JUDO "Flower of Inclusion" ήταν μια σπουδαία γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού, στο οποίο συμμετείχαν αθλητές ΑμεΑ όλων των ηλικιών,καθώς επίσης μη ΑμεΑ αθλητές κάτω των 17 ετών.

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ πολιτιστικών δραστηριοτήτων, μέρος των οποίων αποτέλεσαν και οι αγώνες του Τζούντο. Εκδρομές και επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, παιχνίδια, αγώνες, πάρτι, αλλά και ένας μαγευτικός διάπλους του Ισθμού της Κορίνθου με γεύμα εν πλω, ενθουσίασαν τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους. Απόλαυσαν βόλτες στην παραλία Λουτρακίου και χάρηκαν τις αγορές τους στα καταστήματα της πόλης.

Υπεύθυνος της διοργάνωσης, καθώς και φορέας υλοποίησής της, ήταν ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Τζούντο, με συνεργάτη τον Οργανισμό "INCLUDE" της Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση τέλεσε υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και του Συνδέσμου Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Τζούντο.

Σκοπός της διοργάνωσης γενικά, είναι η εξοικείωση των αθλητών με το πνεύμα των αγώνων και τη συνύπαρξη με τη διαφορετικότητα, ταυτόχρονα με την απόλαυση του κλίματος της αποδοχής για τους αθλητές ΑμεΑ.

Ο συνδυασμός αθλητισμού, πολιτιστικών εκδηλώσεων και ψυχαγωγίας, καθώς επίσης η κοινωνικοποίηση μέσω της συνεύρεσης διαφορετικών εθνικοτήτων και ανθρώπινων ικανοτήτων, είχαν σημαντικά οφέλη για όλους τους συμμετέχοντες.

Ήταν χαρά και τιμή μας η φιλοξενία αυτής της διοργάνωσης και η γνωριμία με τους υπέροχους συμμετέχοντες που αγωνίστηκαν με ενθουσιασμό, εμψυχώνοντας ο ένας τον άλλο!

Στεκόμαστε πάντοτε περήφανοι αρωγοί των αθλητικών events που προάγουν τη συμπερίληψη και δίνουν άπλετη χαρά στα άτομα με αναπηρία και ειδικές ανάγκες. Ευχαριστούμε θερμά!