+30 27440 66860

make a request

Γκρουπ Εξωτερικού- Οκτωβρίου_ Νοεμβρίου 2023

Γκρουπ Εξωτερικού- Οκτωβρίου_ Νοεμβρίου 2023

Από Δανία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιταλία στο SPORTCAMP!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου και για τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου , το SPORTCAMP φιλοξένησε γκρουπ από το εξωτερικό για τις προπονήσεις τους, τη διαμονή τους , καθώς επίσης οργάνωσε και τις εξορμήσεις τους στο Λουτράκι και σε κοντινές περιοχές! 

Χάρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του αλλά και στο όμορφο φυσικό περιβάλλον που βρίσκεται, το SPORTCAMP χάρισε μια ξεχωριστή εμπειρία στους επισκέπτες του οι οποίοι απήλαυσαν τις υπηρεσίες από το εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό.

Από το Ηνωμένο Βασίλειο είχαμε τη χαρά να μας επισκεφτούν τρία Σχολεία  ~ Tytherington School, Allerton School , Abraham Darby School ~. Τρία κολυμβητικά γκρουπ από την Δανία  ~ Vallensbæk Svømmeklubb, Η2ΟDENSE, Kalundborg Svømmeklubb ~ καθώς και η κολυμβητική ομάδα SS04 από την Σουηδία. 

Κάποιες από τις ομάδες διέμειναν εντός του SPORTCAMP κι άλλες σε ξενοδοχεία της πόλης, όλες όμως αξιοποιήσαν τις εγκαταστάσεις μας για τις προπονήσεις τους και γι' άλλες δραστηριότητες. Οι μέρες τους μετατράπηκαν σε μια αξέχαστη εμπειρία, καθώς εκτός από το Λουτράκι, επισκέφτηκαν πολλές ακόμα περιοχές, δημιουργώντας και κρατώντας πολλές εικόνες και στιγμές στο μυαλό τους. Περιηγήθηκαν στον αρχαιολογικό Φάρο της Λίμνης και ύστερα ο παλμός ανέβηκε κάνοντας Water Sports. Δεν έλειψαν οι επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους των γύρω περιοχών καθώς επίσης και στην Αθήνα , στην  Ακρόπολη και το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Τέλος, το Running Team από την Ιταλία, Asd Runners Chieti via Misericordia, πέρα από τις παραπάνω δραστηριότητες συμμετείχε και στο event Ovidio Running Loutraki.

Ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση κι ελπίζουμε να τους φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον! 

 

 

Media Gallery