+30 27440 66860

make a request

Loutraki Easter Cups 2024

Loutraki Easter Cups 2024

Για μια ακόμη χρονιά, το SPORTCAMP υποδέχτηκε τους νεαρούς φίλους του ποδοσφαίρου και μπάσκετ, στα πλαίσια των Πασχαλινών Τουρνουά Loutraki Easter Soccer & Basketball Cups .

Το αθλητικό κέντρο SPORTCAMP φιλοξένησε πλήθος νεαρών αθλητών σε ένα τριήμερο γεμάτο δράση και ενέργεια . Όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο, ενώ οι γονείς και οι φίλοι τους παρακολουθούσαν με υπερηφάνεια και ενθουσιασμό!

Οι αγώνες Basketball και Soccer ήταν γεμάτοι από συναρπαστικές στιγμές. Τα παιδιά έδειξαν τις δεξιότητές τους, ενώ ο ανταγωνισμός ήταν στο κόκκινο! Από απίθανα καλάθια στο μπάσκετ μέχρι εντυπωσιακά γκολ στο ποδόσφαιρού, κάθε στιγμή ήταν πλημμυρισμένη  από ενθουσιασμό και πάθος.

Αθλητές, αθλήτριες και προπονητές από ομάδες όλης της Ελλάδας απόλαυσαν τη διαμονή τους στις άρτιες εγκαταστάσεις του SPORTCAMP, καθώς και σε ξενοδοχεία της περιοχής, ενώ γευμάτισαν στο πιστοποιημένο με HACCP εστιατόριο του αθλητικού κέντρου. Η πόλη του Λουτρακίου υποδέχτηκε και τους συνοδούς των συμμετεχόντων, οι οποίοι περιηγήθηκαν στις ομορφιές της περιοχής και στα τοπικά καταστήματα.

Οι αθλητικοί αγώνες δεν ήταν μόνο μια ευκαιρία για τους νεαρούς αθλητές να διασκεδάσουν και να ασκήσουν το σώμα τους, αλλά και μια ευκαιρία να μάθουν τη σημασία της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, του ευ αγωνίζεσθαι και όλες τις αξίες που προάγει ο αθλητισμός.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, τους γονείς και τους προπονητές που έκαναν αυτό το Πασχαλινό τουρνουά τόσο ξεχωριστό. Ευχόμαστε καλή πρόοδο στους αθλητές και ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε και του χρόνου!

Loutraki Easter Soccer Cup 2024 >> Media Gallery ΕΔΩ 

Loutraki Easter Basketball Cup 2024 >> Media Gallery ΕΔΩ