+30 27440 66860

make a request

Loutraki Global Volleyball Cup 2022

Loutraki Global Volleyball Cup 2022

Η καρδιά του Βόλεϊ, χτυπά στο Λουτράκι!

Η παγκόσμια ετήσια αθλητική διοργάνωση βόλεϊ βετεράνων Loutraki Global Volleyball Cup, επιστρέφει από 24 έως 29 Αυγούστου και φέρνει μαζί του παλαίμαχους πρωταθλητές από χώρες ανά την υφήλιο!

Διοργανωτής του Loutraki Global Volleyball Cup είναι το Κέντρο Αθλητικής Προετοιμασίας SPORTCAMP, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και την υποστήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου.

Πρόκειται για μία διοργάνωση που φέρνει κοντά διακριθέντες αθλητές βόλεϊ, τόσο σε συλλογικό όσο και εθνικό επίπεδο, με συμμετοχές σε κορυφαίους συλλόγους και στις Εθνικές Ομάδες των χωρών τους, ενώ αρκετοί εξ αυτών έχουν αναπτύξει μακροχρόνιες φιλίες ως συναθλητές ή αντίπαλοι, στα παρκέ μεγάλων διοργανώσεων!

Για το 2022, οι ομάδες προέρχονται από τις: Νορβηγία, Γερμανία, Σουηδία, Μεξικό, Κόστα Ρίκα, Λιθουανία, Καναδά και Ελλάδα, ενώ θα αγωνιστούν σε 3 ηλικιακές κατηγορίες – Άνδρες 60+ και Γυναίκες 45+ και 55+.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινά την Πέμπτη 24/08 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 28/08 με βασικό αγωνιστικό χώρο το Κλειστό γυμναστήριο Γ. Γαλανόπουλος.

Αθλητές και προπονητές θα ταξιδέψουν με την οικογένεια και φίλους, συνδυάζοντας τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση με διακοπές και διαμονή σε ξενοδοχεία του Δήμου μας, γεγονός που αποδεικνύει τη σημασία της διοργάνωσης στην αθλοτουριστική ανάπτυξη του Λουτρακίου.

Στα διαλείμματα των αγώνων οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε αξιοθέατα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, μεταξύ των οποίων ο Ισθμός Κορίνθου, ο Αρχαιολογικός χώρος Ηραίου, η Λίμνη Ηραίου και το Ποσιθεραπευτήριο Λουτρακίου και να απολαύσουν μία βραδινή κρουαζιέρα με διάπλου του Ισθμού!

Μέσω του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, έχει πραγματοποιηθεί συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις Ypanema seaside food&drinks, Oasis Aqua Spa, Woody’s grill tavern, εστιατόριο Πιπέρι, εστιατόριο Βερύκοκο, Zulu Bungy και Umami coffee&brunch, προσφέροντας αποκλειστικές εκπτώσεις στους συμμετέχοντες, με τη χρήση ειδικού Discount Voucher.

Προς τιμήν των αποστολών και των εκπροσώπων τους, την Τετάρτη 24/08 θα παρατεθεί  Επίσημο Δείπνο, στις υπαίθριες εγκαταστάσεις του Sportcamp.

Η διοργάνωση θα καλυφθεί εκτενώς με αφιερώματα στα Social Media του διοργανωτή, ενώ θα ακολουθήσει και αναλυτικό απολογιστικό δελτίο τη Δευτέρα 29/08.