+30 27440 66860

make a request

Πασχαλινή γιορτή στα γήπεδα του Sportcamp!

Πασχαλινή γιορτή στα γήπεδα του Sportcamp!

Απίθανοι μικροί ποδοσφαιριστές & ποδοσφαιρίστριες, ταλαντούχοι νεαροί μπασκετμπολίστες & μπασκετμπολίστριες και πολλά υποσχόμενες αθλήτριες και αθλητές βόλεϊ, κατέκλυσαν το δημοφιλές αθλητικό κέντρο του Λουτρακίου, στα τουρνουά Loutraki Easter Soccer, Basketball & Volleyball* Cups!

Ζωηρές, ενθουσιώδεις φωνές, συνθήματα και πάθος, γέμισαν τα γήπεδα, με τη συμμετοχή πλήθους αθλητών από 8 έως 16 ετών, που πήραν μέρος σε παιχνίδια ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ.

Απολαυστικό θέαμα και πολλά γκολ, εναλλάσσονταν με καλάθια και εντυπωσιακά τρίποντα, δυνατά καρφιά και ωραίες πάσες, ενώ πολύχρωμες φανέλες και ζωηρά χαμόγελα ομόρφυναν το χορτάρι και το παρκέ.

Αθλητές, αθλήτριες και προπονητές από ομάδες όλης της Ελλάδας, από τα Ιωάννινα έως τη Σαντορίνη, απόλαυσαν τη διαμονή τους στις άρτιες εγκαταστάσεις του Sportcamp, καθώς και σε ξενοδοχεία της περιοχής, ενώ γευμάτισαν στο πιστοποιημένο με HACCP εστιατόριο του αθλητικού κέντρου. Η πόλη του Λουτρακίου υποδέχτηκε και τους συνοδούς των συμμετεχόντων, οι οποίοι περιηγήθηκαν στις ομορφιές της περιοχής και στα τοπικά καταστήματα.

Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, γεμάτη νεανικό σφυγμό και έντονο ενθουσιασμό, η οποία απέδειξε για ακόμη μια χρονιά τη σημασία του αθλητισμού στη ζωή παιδιών και εφήβων, της ευγενούς άμιλλας, του υγιούς ανταγωνισμού και κοινωνικοποίησης, στοιχεία που επιδιώκουν να εμφυσήσουν οι παράγοντες των ομάδων, οι συντελεστές της διοργάνωσης και οι γονείς που με αγάπη προσφέρουν αυτό το δώρο στα παιδιά τους!

Ευχόμαστε καλή πρόοδο στις αθλήτριες και τους αθλητές και ευχόμαστε να ανταμώσουμε και του χρόνου!

 

*Το τουρνουά Loutraki Easter Volleyball Cup τέλεσε υπό τη διοργάνωση του διακεκριμένου προπονητή κου Γεώργιου Κλαρούδα, τον οποίο ευχαριστούμε για την πολύχρονη προτίμηση στη φιλοξενία τουρνουά Volleyball. 

Δείτε εδώ σχετικό φωτογραφικό υλικό https://www.sportcamp.gr/el/gallery/easter-volleyball-cup-2023