Προπονητικό Camp της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο στο Sportcamp!
Το Sportcamp φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία το προπονητικό camp της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο για το 2026!
Στο τριήμερο camp συμμετείχαν ομάδες και προπονητές από όλη την Ελλάδα, μεταξύ άλλων από τους συλλόγους ΕΟΣ Αχαρνών, Σπαρτιάτες, Ιππόν, ΑΟ Καρύστου, Μυρμιδόνες, Danro, Ολυμπιονίκης Καλαμάτας, Nipon Budo, Πανελλήνιος ΓΣ, ΑΚ.Πολ.Τεχνών, Dojo Περιστερίου, Budokai Judo, Α.Σ. Χαϊδαρίου Ακαδημία Τζούντο, ΑΟΝΑ Αργυρούπολη, Φλόγα Μαγούλας, Ωρωπός, Αρίσταρχος Κοζάνης, Ηλιούπολη, καθώς και άλλες ομάδες για ημερήσια camps.
Οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν υπό τις οδηγίες του Coach της Εθνικής Ομάδας Τζούντο και παγκόσμιου πρωταθλητή, κ. Αλέξη Ντανατσίδη. Οι αθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών, από junior A έως ανδρών/γυναικών, είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν εντατικά και να τελειοποιήσουν τις τεχνικές τους.
Στο Sportcamp, η ενέργεια, η αφοσίωση και η αγάπη για τον αθλητισμό συνδυάζονται σε κάθε προπονητικό camp που φιλοξενούμε. Το τριήμερο αυτό ήταν γεμάτο δράση, εξέλιξη και έμπνευση για όλους τους συμμετέχοντες!