+30 27440 66860

make a request

Sports Tours Μαρτίου 2024

Sports Tours Μαρτίου 2024

Κατά τη διάρκεια του Μαρτίου, το SPORTCAMP φιλοξένησε και διοργάνωσε μια σειρά από εκδηλώσεις και επισκέψεις για διάφορα γκρουπ, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες του. Με μια εξαιρετική ομάδα προσωπικού και σύγχρονες εγκαταστάσεις,  ξεχώρισε για την ποιότητα των υπηρεσιών του.

Από τις Ηνωμένες Πολιτείες, φιλοξενήσαμε την ομάδα των Ozarks, μια σχολική εκδρομή με μαθητές ηλικίας 16 έως 18 ετών,  είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πολιτιστική κληρονομιά της Αθήνας και της περιοχής της.

Στο SPORTCAMP φιλοξενήθηκε επίσης η ομάδα Triogy Triathlon, η οποία πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό Triathlon Camp από τις 6 έως τις 17 Μαρτίου. Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να εξασκηθούν σε κολύμβηση, τρέξιμο και ποδηλασία σε μια περιοχή πλούσια σε φυσική ομορφιά και προκλήσεις.

Τέλος, φιλοξενήσαμε τους Liverpool Development Students από το Ηνωμένο Βασίλειο, σε μια εκδρομή σχολείου για μαθητές ηλικίας 16 έως 18 ετών. Κατά τη διαμονή τους, είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα αξιοθέατα της Αθήνας και των γύρω περιοχών, μαθαίνοντας την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής.

Πέρα από τις εκδρομές και τις προπονήσεις, οι επισκέπτες μας είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μια ποικιλία δραστηριοτήτων μέσα στις εγκαταστάσεις μας, από γυμναστική και σεμινάρια με επαγγελματίες αθλητές μέχρι ποδοσφαιρικά παιχνίδια και αναρρίχηση τοίχου.

Ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψή σας και ελπίζουμε να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον για μια ακόμα αξέχαστη εμπειρία στο SPORTCAMP!