+30 27440 66860

make a request

Συναρπαστική ποδοσφαιρική πρόκληση SOCCER CHALLENGE!

Συναρπαστική ποδοσφαιρική πρόκληση SOCCER CHALLENGE!

Δράση, αδρεναλίνη, όμορφο θέαμα και πλούσια δώρα, στο απόλυτο τουρνουά για ερασιτέχνες, που συνδυάζει παιχνίδι και διασκέδαση!

Ομάδες 5Χ5 από ποδοσφαιρικά clubs ανά την Ελλάδα, αναμετρήθηκαν στις άρτιες εγκαταστάσεις του SPORTCAMP, απολαμβάνοντας συναρπαστικές αναμετρήσεις και ζεστή φιλοξενία στο Λουτρακιώτικο αθλητικό κέντρο.

Το τριήμερο 3 έως 5 Ιουνίου, το Soccer Challenge ολοκλήρωσε την τελική του φάση, συγκεντρώνοντας πλήθος συμμετοχών που χάρηκαν το αγαπημένο τους άθλημα με την παρέα τους, σε μια καλοκαιρινή απόδραση μέσα στη φύση.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα «Panda Coffee» από το club Super Olympico της Σαλαμίνας, σε έναν δυνατό τελικό με την «Πόντος FC» του club Da Luz από το Καματερό, κατακτώντας κορυφαία δώρα:

  • Συμμετοχή στη διεθνή διοργάνωση 2022 BARCELONA FIVES για 8 αθλητές
  • 3ήμερη διαμονή BB (2 νύχτες) στη Βαρκελώνη
  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής
  • Κύπελλο και χρυσά μετάλλια!

Πρωταθλήτρια ομάδα της 2ης κατηγορίας της διοργάνωσης αναδείχθηκε η San Antonio του club Soccer Star, η οποία κέρδισε την απευθείας και δωρεάν συμμετοχή της στο Soccer Challenge 2023.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την αγωνιστικότητα, το σθένος και τις καλές στιγμές εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου!

Δείτε στιγμιότυπα των αγώνων εδώ https://www.sportcamp.gr/el/gallery/soccer-challenge-2022-gallery