+30 27440 66860

make a request

Τουρνουά Judo "Olympic Dreams 2022"

Τουρνουά Judo "Olympic Dreams 2022"

Η Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή της Ουκρανίας (NOC) και το Ίδρυμα «Future for Children» διοργάνωσαν διεθνή διαγωνισμό μεταξύ νέων αθλητών της Ουκρανίας, της Ελλάδας και της Κύπρου.

Στις 26 Ιουλίου, η NOC με την υποστήριξη του ουκρανικού φιλανθρωπικού ιδρύματος «Future for Children» και του φιλανθρώπου Anatoliy Boyko, διοργάνωσε τη διεθνή δράση «Olympic Dreams 2022» με φιλικό τουρνουά τζούντο σε 12 κατηγορίες μεταξύ των αθλητών από την Ουκρανία, την  Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα εγκαίνια του τουρνουά τζούντο «Olympic Dreams 2022» πραγματοποιήθηκαν στο Λουτράκι (Ελλάδα), στο αθλητικό κέντρο άθλησης και αναψυχής «Sportcamp» με την υποστήριξη του Sport Village και του Κέντρου Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών Ανδρέας Σοφοκλέους «ΚΕΠΑΚΥ».

"Σήμερα, η προστασία των παιδιών είναι το κύριο καθήκον. Προσπαθούμε όχι μόνο να σώσουμε τη ζωή τους, αλλά και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για την ανάπτυξή τους. Η δράση "Olympic Dreams 2022" που καταφέραμε να διοργανώσουμε μαζί με την NOC της Ουκρανίας και το "Future for Children Foundation" είναι μέρος της συστηματικής δουλειάς για την επίτευξη αυτού του στόχου. Χαίρομαι που, παρά τον πόλεμο, τα παιδιά μπόρεσαν να ζήσουν αυτό το καλοκαίρι κάτω από έναν ειρηνικό ουρανό, παίζοντας αθλήματα και ανταγωνιζόμενα μεταξύ τους. Πιστεύω, ότι στο μέλλον αυτά τα παιδιά θα είναι άξιοι εκπρόσωποι της Ουκρανίας σε όλα τα αθλητικά γήπεδα του κόσμου», σημείωσε ο κος Μπόικο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι επίτιμοι προσκεκλημένοι: εκπρόσωπος του Ελληνικού Υπουργείου Αθλητισμού, εκπρόσωπος της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής της Ελλάδος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, εκπρόσωποι της NOC της Ουκρανίας, εκπρόσωποι του Ιδρύματος «Future for Παιδιά», εκπρόσωποι του δήμου και επώνυμοι αθλητές.

Παράλληλα, διοργανώθηκε ένα δίμηνο κατασκηνωτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα για παιδιά από τις πληγείσες περιοχές της Ουκρανίας, ιδιαίτερα τις πόλεις Irpin, Bucha και Gostomel με την υποστήριξη του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Future for Children» και του Anatoliy Boyko.

Πληροφορίες για τον συντάκτη:

Πριν από τον πόλεμο, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Future for Children» φρόντιζε παιδιά που χρειάζονταν βοήθεια για οικογενειακούς λόγους σε οικοτροφείο στο Γυμνάσιο Nyzhnyobystrivska. Από το 2021, οι εργαζόμενοι του Ιδρύματος και του Γυμνασίου έχουν βοηθήσει πάνω από 300 παιδιά και ενήλικες. Ωστόσο, με την έναρξη του πολέμου, στο χώρο του Γυμνασίου δημιουργήθηκε ένα καταφύγιο για τους εσωτερικά εκτοπισμένους που είχαν χάσει τα σπίτια τους. Η ομάδα του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Future for Children» είναι μια ομάδα ακτιβιστών, που ξεκίνησε και υλοποίησε το έργο του δημόσιου οργανισμού «Development of the IT Education», που υποστηρίζει νέους ειδικούς πληροφορικής και την ανάπτυξη του τομέα πληροφορικής στην Ουκρανία.

Information and details:

Tel: +38 067 406 47 03 (WhatsApp/Telegram)

Email: uachildrenfund@gmail.com

Website: https://maydit.com.ua

Facebook: 

https://www.facebook.com/futuretochildren