+30 27440 66860

make a request

Training Camps Μαρτίου - Απριλίου

Training Camps Μαρτίου - Απριλίου

Η άνοιξη είναι υπέροχη στο Sportcamp και πολλά γκρουπ από την Ελλάδα και το εξωτερικό επιλέγουν τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες μας!

Προπονητικά Camps και εκδρομές από γνωστές Ακαδημίες, αποτελούν πλέον θεσμό στο Sportcamp Group.

Η ζεστή φιλοξενία, οι άρτιες εγκαταστάσεις και οι άψογες υπηρεσίες, σε συνδυασμό με τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες και το υπέροχο φυσικό περιβάλλον, είναι μερικοί από τους βασικούς λόγους που μας επιλέγουν δημοφιλείς ομάδες του εξωτερικού!

Τρίαθλο, κολύμβηση και εκπαιδευτικές εκδρομές, πολυπολιτισμικότητα και κοινωνικοποίηση, δεσμοί φιλίας παιδιών και εφήβων, ενισχύονται από την κοινή αγάπη για τον αθλητισμό.

 

Το γκρουπ Triogy Triathlon Team επέλεξε για ακόμη μια χρονιά τις υπηρεσίες και τη φιλοξενία μας και οι ενθουσιώδεις συμμετέχοντες έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τις εγκαταστάσεις, τις υποδομές και το υπέροχο κλίμα. Προπονήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου και στο Θώδειο Στάδιο, ενώ έκαναν ποδηλασία στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και στη λίμνη Ηραίου όπου έκαναν και κολύμβηση. Οι αθλητές ηλικίας από 12 έως 20 ετών, διέμειναν σε ξενοδοχείο του Λουτρακίου και απόλαυσαν τις ομορφιές της πόλης.

 

Από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η γνωστή ακαδημία Hillsdale Academy, επέλεξε και φέτος το Sportcamp Group για την πραγματοποίηση της πολυήμερης εκδρομής της στη χώρα μας. Οι μαθητές από 16 έως 18 ετών και οι συνοδοί τους, διέμειναν σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ επισκέφθηκαν δημοφιλείς αρχαιολογικούς χώρους και παραδοσιακούς προορισμούς, με τη συνοδεία προσωπικού μας: το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών, την Ακρόπολη, την Αρχαία Αγορά, τον Ισθμό, την Αρχαία Κόρινθο, τις Μυκήνες,το Ναύπλιο, τους Δελφούς και τη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου.

 

Τα Κολυμβητικά γκρουπ με τη σειρά τους, χάρηκαν τον καλό καιρό και τις άψογες υποδομές και τους ευχαριστούμε πολύ για την πολύχρονη προτίμηση.

Το Gentofte Svømmeklubb από τη Δανία, διέμεινε από 31/3 έως 7/4/2023 και προπονήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου. Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες από 10 έως 17 ετών, απόλαυσαν βόλτες στην περιοχή και φιλοξενήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Το Z88 Zehlendorfer TSV από τη Γερμανία, διέμεινε από 4 έως 14/4/2023 και προπονήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου. Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες από 6 έως 14 ετών, χάρηκαν τις ομορφιές του τόπου μας και φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Sportcamp.

Επίσης, αρκετές Ελληνικές ομάδες με ταλαντούχους αθλητές και αθλήτριες επέλεξαν το Sportcamp για την Πασχαλινή τους προετοιμασία και προπονήθηκαν τόσο στις πισίνες του Sportcamp όσο και στου Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου.

Οι ομάδες αναλυτικά ήταν οι:

  • AO Κολωνός ( από 18 έως 23/4 )
  • ΑΟ Ηλυσιακός ( από 18 έως 21/4 )
  • ΑΕ Κερατσινίου ( από 18 έως 22/4 )
  • Swimming School Patras (από 19 έως 22/4 )
  • Αρίων Φυλής ( από 18 έως 22/4 )

 

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους αθλητές, καλή πρόοδο στους μαθητές και θα χαρούμε να τους ξαναδούμε στο μέλλον!

Triathlon, Swimming & School Tours