+30 27440 66860

make a request

Volleymania Training Camp 2023

Volleymania Training Camp 2023

Ένα ακόμη Volleymania Training Camp έφτασε στο τέλος του, αφήνοντας όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις στις ταλαντούχες συμμετέχουσες.

Από τις 21 έως τις 26 Αυγούστου 2023, το αθλητικό κέντρο Sportcamp φιλοξένησε τις νεαρές αθλήτριες και το προπονητικό team στις εγκαταστάσεις του, παρέχοντας ένα πλήρες πακέτο αθλητικών παροχών, διαμονής και σίτισης στο πιστοποιημένο με Haccp εστιατόριό του.

Ο υπεύθυνος διοργάνωσης του Volleymania Camp, επικεφαλής προπονητής και παλαίμαχος αθλητής του volley κος Γιάννης Πλήθης, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεγάλη συμμετοχή των αθλητριών από όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης από τις υπηρεσίες και το προσωπικό του Sportcamp.

Το camp πραγματοποιήθηκε για 4η χρονιά στις εγκαταστάσεις μας, όπου οι συμμετέχουσες-πέρα από το προπονητικό τους πρόγραμμα- απολαμβάνουν όλες τις εγκαταστάσεις όπως το γυμναστήριο, την πισίνα, τα γήπεδα beach volley και πολλά ακόμη. Έτσι, αποκομίζουν μια πολύπλευρη εικόνα των χώρων άθλησης και αναψυχής και βιώνουν συνάμα μια όμορφη κατασκηνωτική εμπειρία!

Το Volleymania Training Camp ,στοχεύει στην εξάσκηση νέων αθλητριών για μεγιστοποίηση των αθλητικών επιδόσεων τους. Οι συμμετέχουσες εξελίσσουν τεχνικές του αθλήματος μέσα από διασκεδαστικές προπονήσεις και κερδίζουν πολύτιμες εμπειρίες! Οι αθλήτριες αλληλεπιδρούν και κοινωνικοποιούνται και τους δίνεται η ευκαιρία να βελτιωθούν σε δεξιότητες που έχουν σχέση με το άθλημα που αγαπούν. 

Ευχαριστούμε πολύ τον κο Πλήθη για τη σταθερή προτίμηση, εμπιστοσύνη και αμοιβαία εκτίμηση. Ήταν χαρά μας η φιλοξενία και του φετινού camp!

 

Volleymania Camp Summer 2023