+30 27440 66860

make a request

18th European Wushu Championship & 6th European Kung Fu Championship

18th European Wushu Championship & 6th European Kung Fu Championship

Η  ελληνική ομοσπονδία Wu-shu  Kung Fu (ΕΟΓΚΦ) σε συνεργασία με το Sportcamp,πραγματοποιούν ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός.

Το 18th European Wu-shu Championship & 6th European Kung Fu Championship, έρχεται στο Λουτράκι για 6 μέρες απίστευτου θεάματος που λίγοι από εμάς είμαστε συνηθισμένοι.

Από τις 10 έως τις 16 Νοεμβρίου, το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Wu-shu Kung fu, πρόκειται να φιλοξενηθεί στην όμορφη λουτρόπολη και να συμμετάσχουν σε αυτό περισσότεροι από 400 αθλητές από 20 χώρες καθώς και 200 Έλληνες αθλητές πρόκειται να ταξιδέψουν από διάφορα μέρη της χώρας.

Είναι γνωστό πως οι  παραδοσιακές πολεμικές τέχνες  της Κίνας, αναπτύχθηκαν με σκοπό την άμυνα. Όσον αφορά το Wu-shu, επικεντρώνεται στις μεθόδους μάχης, με την εξέλιξή του όμως συνδέεται και με ηθικές και φιλοσοφικές αναφορές.

Έτσι είναι ευκαιρία για όλους να δούμε όλα αυτά που πρεσβεύουν. Στο Κλειστό γήπεδο Γαλανόπουλος όπου θα λάβει μέρος η διοργάνωση, θα μυηθούμε και σίγουρα εντυπωσιαστούμε από τον κόσμο του Wu-shu Kung Fu.

Το πρωτάθλημα αυτό περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος ηλικιακών κατηγοριών, από παιδία 10 ετών μέχρι και άτομα των 60.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11/11/2022, στο κλειστό Γυμναστήριο ''Γ. Γαλανόπουλος'' .

Αρωγός της διοργάνωσης είναι ο  Δήμος  Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, και τελείται υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκή Ομοσπονδίας wu-shu kung fu, και της Γενικής  Γραμματείας αθλητισμού.

Φορέας Υλοποίησης :Sportcamp.

Δείτε το σχετικό video εδώ: https://www.sportcamp.gr/en/file/wushu-kung-fu-spot-ert-wzsuluk5dqzdtneymp4

 

 

 

 

Πρόγραμμα Αγώνων 2022

Δείτε αναλυτικά