+30 27440 66860

make a request

GLOBAL CUP 2023

Το Loutraki Volleyball Global Cup, ετοιμάζεται για ακόμη μια χρονιά να πάρει τη θέση του στα παρκέ για μοναδικές αναμετρήσεις!

Για το 2023, το παγκόσμιο πρωτάθλημα Volleyball βετεράνων θα διεξαχθεί από τις 21 έως 26 Ιουνίου.

Γυναίκες και άντρες από 40+, μάχονται για την κατάκτηση της νίκης, σε μια μεγάλη αθλητική γιορτή αλλά και συνύπαρξης διαφορετικών ατόμων και χωρών μεταξύ τους.

Το event διοργανώνεται από το αθλητικό κέντρο SPORTCAMP, σε συνεργασία με Huntsman World Senior Games. Υποστηρικτής του είναι ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων.

Από το 2014, αυτή η μεγάλη διοργάνωση αφορά ηλικιακές κατηγορίες από 40+ έως  και 60+ και κάθε χώρα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα, την οποία μπορεί να εκπροσωπήσει μια ομάδα ανά φύλλο.

Το αθλητικό κέντρο Sportcamp, περιμένει τους Βετεράνους αθλητές του αθλήματος να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, μέσα σε κλίμα χαράς,αντάμωσης και έντονου ανταγωνισμού, για την κατάκτηση του αγαθού της νίκης.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το SPORTCAMP και το Λουτράκι εδώ και πολλά χρόνια φιλοξενούν σημαντικές διοργανώσεις στο αθλητικό πεδίο του βόλεϊ και πολλοί σημαντικοί και καταξιωμένοι αθλητές του χώρου έχουν συμμετάσχει σε αυτή την σειρά εκδηλώσεων.

Οι ηλικιακές κατηγορίες που θα αγωνιστούν είναι οι εξής :

Άντρες:  40+ 45+ 50+ 55+ 60+

Γυναίκες: 40+ 45+ 50+ 55+ 60+

 

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Εγγραφείτε εδώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δείτε περισσότερα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΕΝΤΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ