+30 27440 66860

make a request

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ SPECIAL OLYMPICS ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2022

Το Sportcamp συνεχίζοντας την πορεία του στο να υλοποιεί σημαντικές διοργανώσεις, για ακόμη μια φορά πραγματοποιεί το  λαμπρό γεγονός των Πανελλήνιων Αγώνων  SPECIAL OLYMPICS που πρόκειται να αντηχήσει παντού! Οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ SPECIAL OLYMPICS ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2022 έρχονται ,από τις 2 έως τις 7 Οκτώβριου ,για να αναδείξουν τον αθλητισμό σε μια από τις καλύτερες εκδοχές του, σε εκείνη την ξεχωριστή που από τον χαρακτήρα της δημιουργεί την βάση για την πρόοδο σημαντικών αγαθών και χαρακτηριστικών που πρέπει όλοι μας να οικειοποιηθούμε.

Ως γνωστός τόπος προσέλκυσης αθλητικών γεγονότων, η πόλη του Λουτρακίου θα φιλοξενήσει πάνω από 800 αθλητές με νοητική αναπηρία  από την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίοι θα αγωνιστούν σε περισσότερα  από 7 αθλήματα και θα μας μεταδώσουν την αγωνιστικότητα, την αλληλεγγύη, την ομαδικότητα.  Στις εγκαταστάσεις του Sportcamp καθώς επίσης και του Δήμου θα διεξαχθούν κάποια από τα ακόλουθα αθλήματα ,  Boccia, Μπάσκετ, Στίβος, Κολύμβηση, Ping Pong, Ποδόσφαιρο και Ποδηλασία, τα οποία θα αναγορεύσουν τους Νικητές.   Κατά την διάρκεια των ημερών αυτών, θα διενεργηθούν παράλληλα αξιόλογες  δράσεις, όπως το Πρόγραμμα ΄΄Υγιείς Αθλητές΄΄ και το Family Forum, στις οποίες έχουν την δυνατότητα συμμετοχής όχι μόνο οι αθλητές, αλλά και συγγενείς, προπονητές, οι εθελοντές και υποστηρικτές μας.

Η διοργάνωση των Αγώνων στέφεται υπό την αιγίδα του  Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, της  Περιφέρειας  Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων. Υπεύθυνος Διοργάνωσης: SPECIAL OLYMPICS HELLAS  https://specialolympicshellas.gr/

Η έναρξη θα σηματοδοτηθεί σε ρυθμούς χαράς την Τρίτη 3 Οκτώβρη στις 19:00 στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου.