+30 27440 66860

make a request

2017 LOUTRAKI EASTER BASKETBALL CUP

2017 LOUTRAKI EASTER BASKETBALL CUP

basketball cup

Ακόμα μια επιτυχημένη διοργάνωση Loutraki Easter Basketball Cup ολοκληρώθηκε!

Το συναρπαστικό Πασχαλινό Τουρνουά Μπάσκετ που διοργάνωσε η TNBA Greece, σε συνεργασία με το SPORTCAMP μας χάρισε ένα μπασκετικό τριήμερο με έντονες συγκινήσεις και πρόσφερε πολύτιμες εμπειρίες σε όλους τους συμμετέχοντες. Η άρτια οργάνωση σε συνδυασμό με τις εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου του SPORTCAMP καθώς και η πολύ θετική διάθεση αθλητών και αθλητριών προσέφεραν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στη διοργάνωση που πλέον έχει γίνει θεσμός. Οι τελικοί του τουρνουά πραγματοποιήθηκαν στις 11/04 και ακολούθησε η Τελετή Λήξης και οι Απονομές σε πανηγυρική ατμόσφαιρα!

Τα αποτελέσματα ανά ηλικιακή κατηγορία διαμορφώθηκαν ως εξής:

Ηλικιακή Κατηγορία: U17 (γεννηθέντες από 1/1/1999 και νεότεροι)

Η ομάδα TRIPLE CROWN επικράτησε της SAGESSE με σκορ 62 - 52 στον Μεγάλο Τελικό και κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο και την πρώτη θέση στην κατηγορία της.

Ηλικιακή Κατηγορία: U15 (γεννηθέντες από 1/1/2002 και νεότεροι)

Η ομάδα KRONOS BC επικράτησε της KEFALONIA BC με σκορ 53 - 39 και αντίστοιχα κατέκτησαν το Χρυσό και Αργυρό Μετάλλιο στην κατηγορία τους.

Ηλικιακή Κατηγορία: U13 (γεννηθέντες από 1/1/2004 και νεότεροι)

Η ομάδα KRONOS BC επικράτησε της ABC 1 με σκορ 46-36 και κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο και την πρώτη θέση στην κατηγορία της.

 

Κορίτσια:

Στην κατηγορία των κοριτσιών η ομάδα LESBG κέρδισε την AOP FALIRO BC με σκορ 48-24 και κατέκτησε το τρόπαιο της κατηγορίας.

 

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, τους αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ