+30 27440 66860

make a request

TNBA USA TRIP 2017

TNBA USA TRIP 2017

Το TNBA USA Trip 2017 πλησιάζει!

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες  για την υλοποίηση του USA Trip 2017. Πρόκειται για το 5ο συνεχόμενο ταξίδι της TNBA στις Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στο Cleveland του Ohio, την πρωταθλήτρια πόλη του basketball στην Αμερική!  12  νέοι καλαθοσφαιριστές έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο TNBA USA Trip 2017 που θα διαρκέσει 9 ημέρες, από 25/06 έως 03/07, και περιλαμβάνει ένα πλήρες πρόγραμμα.

Οι αθλητές μας θα βιώσουν μια μοναδική εμπειρία καθώς θα έρθουν σε επαφή με αντίστοιχες Αμερικανικές ομάδες μπάσκετ και θα προπονηθούν κατά τα πρότυπα του NBA υπό την καθοδήγηση κορυφαίων Αμερικανών προπονητών.

Αδιαμφισβήτητο highlight του ταξιδιού αποτελεί η επίσκεψη με ξενάγηση στην Q-Arena, την έδρα των Cleveland Cavaliers, των μεγάλων πρωταθλητών του NBA, όμως αυτή τη χρονιά, μία μεγάλη έκπληξη περιμένει τους νεαρούς αθλητές μας καθώς για πρώτη φορά θα επισκεφθούν και το προπονητικό κέντρο των Cleveland Cavaliers, το κέντρο που προπονούνται οι μεγάλοι αστέρες των πρωταθλητών, μεταξύ των οποίων ο μοναδικός LeBron James!

Τους νεαρούς αθλητές στο ταξίδι τους θα συνοδέψουν τα στελέχη της TNBA Greece, Βαγγέλης Ζιάγκος, ΤΝΒΑ Greece Program Director και Γιώργος Παντελάκης, ΤΝΒΑ Greece Head Coach.

Περισσότερες Πληροφορίες: TNBA USA Trip