+30 27440 66860

make a request

FLOWER OF INCLUSION 2023

Στις 25 Οκτωβρίου ένα μεγάλο γεγονός έρχεται στο Λουτράκι και φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP, έως και τις 29 Οκτωβρίου 2023!

Το φεστιβάλ JUDO "Flower of Inclusion" μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού, στο οποίο συμμετέχουν αθλητές ΑμεΑ όλων των ηλικιών,καθώς επίσης μη ΑμεΑ αθλητές κάτω των 17 ετών.

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ πολιτιστικών δραστηριοτήτων, μέρος των οποίων θα αποτελούν και οι αγώνες του Τζούντο. Εκδρομές και επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, παιχνίδια, αγώνες, πάρτι, αλλά και ένας μαγευτικός διάπλους του Ισθμού της Κορίνθου, είναι μερικά από τα στοιχεία που θα ενθουσιάσουν τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους!

Υπεύθυνος της διοργάνωσης, καθώς και φορέας υλοποίησής της, είναι ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Τζούντο, με συνεργάτη τον Οργανισμό "INCLUDE" της Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και του Συνδέσμου Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Τζούντο.

Οι κατηγορίες των αγωνισμάτων, είναι οι κατηγορίες βάρους Τζούντο σε συνδυασμό με τις κατηγορίες βαθμού ικανότητας (διαδικασία ελέγχου), ενώ ο εξοπλισμός των αθλητών είναι Judogi.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η εξοικείωση των αθλητών με το πνεύμα των αγώνων και τη συνύπαρξη με τη διαφορετικότητα, ταυτόχρονα με την απόλαυση του κλίματος της αποδοχής για τους αθλητές ΑμεΑ.

Ο συνδυασμός αθλητισμού, πολιτιστικών εκδηλώσεων και ψυχαγωγίας, καθώς επίσης η κοινωνικοποίηση μέσω της συνεύρεσης διαφορετικών εθνικοτήτων και ανθρώπινων ικανοτήτων, θα έχουν σημαντικά οφέλη για τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κο Τρύφωνα Πέππα, τηλ. 6981147384  και e-mail: trpeppas@ath.forthnet.gr

Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε όλους τους συμμετέχοντες και να μοιραστούμε όμορφες στιγμές που θα κρατήσουμε ως μοναδικές αναμνήσεις!

Προκήρυξη Flower of Inclusion 2023

Δείτε περισσότερα

Ημερήσιο Πρόγραμμα

Δείτε εδώ