+30 27440 66860

make a request

LOUTRAKI JUNIOR SUMMER BASKETBALL CAMP 2022

 

Το εξειδικευμένο, εντατικό προπονητικό Camp για αγόρια και κορίτσια 8-12 ετών, που θέλουν να διδαχθούν τα μυστικά του μπάσκετ από κορυφαίους προπονητές, έρχεται στο Sportcamp από τις 26 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2022.

Υπό τη διοργάνωση και φιλοξενία του Sportcamp και, σε συνεργασία με το Athens Sport Hall, το Loutraki Junior Basketball Summer Camp επιμελούνται ο Dave Severns, Αμερικανός προπονητής ομάδων του ΝΒΑ, ο Αχιλλέας Δεμέναγας, Technical Director, o Σπύρος Μυλωνάς, Head Coach και ο Γιώργος Λιθόπουλος, Stength & Conditioning Coach.

Αποστολή του Camp είναι να προσφέρει στα παιδιά μοναδικές εμπειρίες, που θα τα κάνουν να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να τον εντάξουν στη ζωή τους, ενώ ταυτόχρονα στοχεύει στην ανάδειξη νέων ταλέντων στον χώρο του αθλήματος.

 Λίγα λόγια για τους προπονητές:

Ο Dave Severns είναι ο Pro personnel Scout για τους Los Angeles Clippers. Πριν αναλάβει αυτή τη θέση, ήταν Διευθυντής Ανάπτυξης Παικτών για τους Clippers από το 2010-2016 υπό τον Head Coach Doc Rivers. Πριν ενταχθεί στους Clippers το 2010 ο coach Severns είχε τον ίδιο ρόλο στους Chicago Bulls όπου εργαζόταν υπό τον τότε Head Coach των Bulls, Vinny Del Negro. Ο Dave έχει επίσης 6 χρόνια προπονητικής εμπειρίας στο κολέγιο, συμπεριλαμβανομένων 3 σεζόν ως assistant coach στο Fresno State με Head Coach τον σπουδαίο Jerry Tarkanian. Στην καριέρα του έχει διευθύνει και δουλέψει σε πολλά Elite youth Camp σε χώρες της Ευρώπης και στην Κίνα ενώ στην Αμερική διευθύνει το Snow valley Basketball Camp για περισσότερα από 30 χρόνια. Έχει συνεργαστεί και έχει βοηθήσει στην καριέρα τους αστέρες του NBA όπως ο Blake Griffin, ο Derrick Rose, ο Chris Paul και ο Joakim Noah στη διάρκεια της θητείας του στους Clippers και στους Bulls. Επί 13 χρόνια συμμετείχε στην ανάπτυξη παικτών με τη Nike, δουλεύοντας με αθλητές κολεγίων  στο All-American Camp, All-Asia Camp, Jordan Flight School, Nike Skills Academies.

Ο Αχιλλέας Δεμέναγας, τεχνικός Διευθυντής του Camp, θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές βελτίωσης νεαρών καλαθοσφαιριστών την Ελλάδα. Από το 2007 εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βελτίωσης της τεχνικής, που ακολουθεί τον αθλητή 12 μήνες το χρόνο και στοχεύει στη μεγιστοποίηση της απόδοσής του. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην «Μεγιστοποίηση της Απόδοσης» από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Είναι μέλος του Σ.Ε.Π.Κ. με δίπλωμα Α΄ κατηγορίας.

Ο Σπύρος Μυλωνάς , Head Coach του Camp, είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής καλαθοσφαίρισης και μέλος του ΣΕΠΚ, Skills development coach σε επαγγελματίες και αθλητές αναπτυξιακών ηλικιών Head Coach Personal Training programs στο Athens Sports Hall και Basketball Camps Operator Coach. Έχει εργαστεί ως προπονητής αναπτυξιακών προγραμματών σε Peristeri BC, AEK BC, Head Coach Drapetsona BC U21, U18 , U16 teams. 

Ο Γιώργος Λιθόπουλος είναι Strength & Conditioning Coach τoυ Camp και πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα καλαθοσφαίρισης. Ως εξειδικευμένος γυμναστής Μπάσκετ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Τουρκίας και την 4η θέση στην Euroleague με την γυναικεία ομάδα της FENERBAHCE το 2011, το κύπελλο Ρουμανίας με την γυναικεία ομάδα της CSM Targoviste το 2012 και το κύπελλο Ρουμανίας με την αντρική ομάδα της ENERGIA ROVINARI.

 

Παροχές - Πακέτο Α:

• 6 διανυκτερεύσεις (7 μέρες) με διαμονή σε ομαδικά δωμάτια στο SPORTCAMP

• Πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό)

• Συμμετοχή στο προπονητικό πρόγραμμα

• Λοιπές αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες

• Αναμνηστικό δίπλωμα και καρτέλα αξιολόγησης

• Basketball kit   (jersey, shorts)

• 24ωρη ιατρική κάλυψη/πρώτες βοήθειες   - ΚΟΣΤΟΣ € 275              

                                                                                                                                   

Παροχές - Πακέτο Β:

• Συμμετοχή στο προπονητικό πρόγραμμα

• Λοιπές αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες

• Αναμνηστικό δίπλωμα και καρτέλα αξιολόγησης

• Basketball kit (jersey, shorts)

• 24ωρη ιατρική κάλυψη/πρώτες βοήθειες

• Μεσημεριανό γεύμα

• Μεσημεριανή ξεκούραση - ΚΟΣΤΟΣ € 110                             

 

Ειδικές τιμές συμμετοχής μέσω κατασκηνωτικών προγραμμάτων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο : 27440 66860 εσωτ.141