+30 27440 66860

make a request

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JUDO Εφήβων-Νεανίδων

Ένα συναρπαστικό Πρωτάθλημα έρχεται στο Sportcamp!

Στις 21 και 22 Ιανουαρίου 2023, η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα JUDO Εφήβων - Νεανίδων, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις και υπό την υποστήριξη του αθλητικού κέντρου Sportcamp.

Ταλαντούχοι νεαροί αθλητές και αθλήτριες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, διεκδικώντας μια θέση στο βάθρο, αλλά και αποκομίζοντας θετική εμπειρία από τη συμμετοχή τους σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Οι ηλικιακές κατηγορίες των συμμετεχόντων, έχουν ως εξής:  

ΕΦΗΒΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ  γεν 2006 και 2007 και 2008  ΑΝΔΡΩΝ , ΓΥΝΑΙΚΩΝ γεν 2006-2007-2008
ΑΝΔΡΩΝ  : -50κ. -55κ. 60κ.- 66κ.-73κ.-81κ.-90κ.+90κ.
ΓΥΝΑΙΚΩΝ :-40κ. -44κ. 48κ. -52κ.- 57κ.-63κ.-70κ.+70κ. 

ΜΙΚΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ : - • ΝΕΑΝ -48 κ, ΝΕΑΝ -63κg, ΝΕΑΝ +63κ • ΕΦ -60κ, ΕΦ -81 κ, ΕΦ +81 κ.

Κάθε ομάδα αποτελείται κατ’ ελάχιστο από 4 αθλητές, ενώ ο μέγιστος αριθμός αθλητών που μπορεί να δηλωθεί είναι 12 αθλητές (2 ανά κατηγορία κιλών).

Όσοι αθλητές αγωνίζονται στο ατομικό δεν θα ζυγιστούν εκ νέου για το ομαδικό.  Οι αθλητές θα μπορούν να αγωνιστούν μόνο στην κατηγορία κιλών που δηλώθηκαν στο ομαδικό. 

Εξοπλισμός Αθλητών: Οι αθλητές θα φορούν λευκό και μπλε judogi (επί ποινή αποκλεισμού) ανάλογα και την σειρά με την οποία θα αγωνίζονται. Για την απονομή θα φορούν μόνο λευκό judogi σε καλή κατάσταση και δεν θα κρατούν τίποτα.

Ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων είναι οι κλειστές εγκαταστάσεις του Sportcamp στο Λουτράκι, διαμορφωμένες κατάλληλα για το άθλημα και παρέχοντας όλες τις απαραίτητες υποδομές, αλλά και την κατάλληλη υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό του.

Παράλληλα, παράσχει τη φιλοξενία αθλητών και προπονητών στους πλήρως εξοπλισμένους κοιτώνες του, καθώς επίσης τα υγιεινά τους γεύματα στο πιστοποιημένο με HACCP εστιατόριό του. 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, την Πάγια Εγκύκλιο των Πρωταθλημάτων, τις οδηγίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τζούντο και τους κανονισμούς διαιτησίας όπως ορίζονται από την τελευταία.

Το πρόγραμμα αγώνων, διαμορφώνεται ως εξής:

Καλωσορίζουμε με ενθουσιασμό τους νεαρούς και νεαρές Judoka και τους προπονητές τους και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους, τιμώντας τον "ευγενή δρόμο" του Judo!

 

Προκήρυξη Αγώνων

Δείτε περισσότερα